Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adevărul despre modul de obținere a câștigurilor din videochat

videochat

Videochatul este în continuare un subiect tabu, dar cifrele arată că foarte mulți români îl practică. Atât femeile, cât și bărbații au găsit în această meserie o cale de a scăpa de lipsuri, datorii și griji financiare. Chiar dacă este un domeniu care stârnește polemici și reacții vehemente, multe persoane decid să ignore “gura lumii” și să se aventureze în lumea divertismentului online pentru adulți.

De-a lungul timpului, au apărut multe informații despre videochat, însă nu toate sunt veridice, existând încă numeroase lucruri pe care publicul larg nu le cunoaște. De exemplu, oamenii au păreri împărțite despre încasările obținute de modelele online. Unii consideră că nu este posibil ca un model să câștige mii de dolari pe lună, alții cred că aceste încasări sunt reale, dar că sunt obținute exclusiv prin nuditate și lista poate continua.

Adevărul este surprinzător. Multe modele online câștigă peste 10.000 de dolari pe lună, dar aceste încasări nu sunt obținute atât de ușor precum se crede. Modelele care au ajuns la această performanță au dat dovadă de ambiție și perseverență. Ele au lucrat 8-10 ore pe zi, chiar și în weekend-uri sau în zilele de sărbătoare. Chiar dacă ar fi putut să-și desfășoare activitatea ca la un job clasic, de luni până vineri, cu weekendurile și sărbătorile libere, ele au preferat să profite de traficul intens de pe site-uri și să lucreze pentru a-și mari veniturile și a deveni cunoscute printre membri.

În plus, ceea ce nu toată lumea știe este faptul că încasările mari pot fi obținute și din videochatul glamour sau non-adult. Acesta nu presupune nuditate și nici diverse jocuri erotice, ci se bazează strict pe comunicarea dintre modele și admiratorii lor. Nu toți bărbații care accesează aceste site-uri sunt în căutare de plăceri trecătoare. Mulți dintre ei se simt singuri și își doresc să se poată baza pe compania, chiar dacă virtuală, a unei persoane calde, plăcute, care să-i întâmpine mereu cu zâmbetul pe buze și care să le asculte chiar și cele mai ascunse gânduri.

Persoanele care vor să lucreze ca model glamour trebuie să învețe bine limba engleza și să caute în permanență subiecte noi și interesante de discuție. Acesta este și motivul pentru care studiourile de top le oferă modelelor începătoare cursuri gratuite de limba engleză și cultură generală. Prin intermediul cursurilor, ele capătă cunoștinte care le vor folosi pe tot parcursul acestei activități, dar și pe viitor.

Modelele de videochat non-adult ajung de multe ori să aibă încasări mai mari decât cele adult, deoarece conversațiile durează mai mult decât un show erotic, iar membrii pot fi fidelizați pentru perioade mai lungi de timp. Mai mult decât atât, la un astfel de studio, ele se bucură de multe alte beneficii: program flexibil în ture, asigurare medicală și stomatologică privată, bonusuri în funcție de performanță, precum și de acces la credite fară dobândă, obținute direct de la companie. Dacă își doresc să achiziționeze casa mult visată, tot ce trebuie să facă este să ceară un împrumut de la studio!

Așadar, încasările din videochat sunt reale, dar nu se obțin în doar 2-3 ore muncite pe zi. Este nevoie de ambiție și implicare pentru a obține venituri mari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite in Business - cele mai putenice 20 de firme cu capital românesc din Bihor

Articolul următor

Tradesilvania a ajuns la tranzacții anuale de 200 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share