Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tradesilvania a ajuns la tranzacții anuale de 200 de milioane de euro

Platforma digitală specializată în investiții și tranzacționarea criptomonedelor cu sediul la Cluj a contabilizat anul trecut active operațiuni de 200 de milioane de euro, cu o creștere de șase ori a numărului de companii din România care au ales astfel de investiții.

Tendința se menține și la început de 2022, conform reprezentanților Tradesilvania. Platforma oferă acces la 44 de criptomonede, 101 de parități crypto, un portofel electronic securizat și o aplicație mobilă care permite utilizatorului să acceseze portofoliul.

“2021 a reprezentat pentru noi un an de dezvoltare pe toate segmentele, fiind în dialog direct cu autoritățile pentru reglementarea suplimentară și dezvoltarea legislației specifice și în România. Evoluția clienților persoane juridice, printre care mai multe companii listate la Bursa de Valori București, nu a fost o surpriză pentru noi.

Creșterea de 600% indică faptul că România este tot mai pregătită pe subiectul investițiilor în bunuri digitale cu o dinamică crescută, inclusiv crypto“ a menționat Ciprian Dobrescu, CEO al Tradesilvania. Platforma din Cluj este singura de acest fel din România care a obținut certificările ISO 27001 – securitatea informațiilor și ISO 9001 – managementul organizației.

Topul celor mai bune platforme de tranzacționare de criptomonede în funcție de criterii ca securitatea utilizatorului, volumul de tranzacționare, perechile de criptomonede disponibile este dominat, la început de 2022, de eToro, Binance, KuCoin, Gate.io și Crypto.com, potrivit portalului Criptomonede.net.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Adevărul despre modul de obținere a câștigurilor din videochat

Articolul următor

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul ALBA – Top 10 companii cu capital mixt

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share