Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociațiile patronale din Transilvania, cooptate în platforma XPN

Cea mai mare rețea de networking de business din România pregătește o primă ediție de Oradea | Foto: XPN

Agenția clujeană IntelGlobal Consulting, creatoarea platformei X Party & Networking (XPN), a demarat o serie de parteneriate strategice cu asociații patronale din mai multe zone ale Transilvaniei.

La Oradea a avut loc întâlnirea cu președintele Uniunii Naționale Patronale din România – Ioan Lucian, președintele Federației Patronilor din Bihor – Vlad Deac, vicepreședintele Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest – Tiberiu Markos. Au fost identificate direcții de colaborare, prin realizarea unui parteneriat strategic între aceste organizații, organizarea unei ediții XPN pentru Oradea și crearea unei punți directe de comunicare de business între județele Cluj și Bihor.

În a doua jumătate a anului trecut, IntelGlobalis a redemarat întâlnirile de networking de business din zonă, după un an de absențe, ca urmare a pandemiei. Ele s-au derulat sub denumirile Restart Party & Networking și Construction Leaders Party & Networking, fiind dublate de întâlniri ale antreprenorilor locali pe domenii de activitate.

XPN este cel mai mare eveniment de profil din țară ca număr de participanți și din perspectiva pozițiilor ocupate, având o participare medie de peste 200 de persoane. Acesta facilitează accesul la informație din mai multe domenii și constituie o pepinieră de idei și de proiecte, generate de efervescența întâlnirilor între oameni cu resurse și cunoștințe în sectoare diverse. IntelGlobalis desfășoară activități de consultanță, consiliere și asistență de management, business development, lobby profesional, consultanță și asistență startupuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primarul Timișoarei cere schimbarea politicii UE în domeniul emisiilor: Va distruge economia României

Articolul următor

Românii, condamnați să scoată oricum banii din buzunar, prin facturi mărite sau prin impozite mărite!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share