Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Avionul Baia Mare – Paris taie din cursele de pe aeroportul vecin

Operatorul aerian din Republica Moldova jonglează cu destinațiile sale de pe aerogările din Ardeal | Foto: HiSky

Compania HiSky Europe va zbura de pe Aeroportul Internațional Maramureș (AIM) spre Aeroportul Beauvais, din apropiere de Paris, de la finalul lunii martie.

Ruta Baia Mare – Paris va fi operată HiSky din 31 martie, în fiecare joi, potrivit sistemului de rezervări al companiei, consemnează Boarding Pass. Biletele pentru zborurile dintre cele două orașe sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul HiSky și au un preț de pornire de 48 de euro/segment. Cursele vor fi operate cu avioane Airbus A320 și vor avea o durată de două ore.

Paris este a treia destinație către care HiSky va zbura din Baia Mare, după Milano Bergamo și Londra Stansted. Odată cu introducerea acestor zboruri, HiSky reduce de la două la un zbor pe zi frecvența de operare a rutei Satu Mare – Paris, de la finalul lui martie. Operatorul aerian din Basarabia a eliminat din sistemul său de rezervări, în această lună, mai multe destinații de pe Aeroportul Transilvania Mureș (ATE), dar și din Cluj-Napoca sau Satu Mare.

Rutele din Baia Mare spre Milano și Londra care trebuiau să fie operate de avionul din Târgu-Mureș spre aceleași destinații sunt încă disponibile la rezervări. Recent, HiSky a suspendat ruta Cluj – Lisabona, iar în vara lui 2021, la scurt timp după debut, Satu Mare – Frankfurt. Pentru rutele din Târgu-Mureș și Baia Mare ar fi urmat să primească subvenții de la consiliile locale, acordate însă doar dacă îndeplinește condițiile contractuale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consiliul Județean Timiș a reziliat contractul pentru extinderea singurului drum de legătură directă dintre Timișoara și autostrada A1

Articolul următor

ROCA Industry preia pachetul majoritar al producătorului mureșean de uși Eco Euro Doors

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share