Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cadastrul din Beclean s-a mutat în casă nouă

Clădirea modernizată a BCPI Beclean dispune de birouri spațioase și de o bibliotecă

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a anunțat relocarea Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Beclean în sediul din Str. 1 Decembrie 1918.

Spațiul a fost pus la dispoziția Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bistrița–Năsăud, gratuit, de către Primăria Beclean, fiind recompartimentat, reabilitat și modernizat de către autoritățile locale, astfel încât să beneficieze de toate facilitățile necesare. BCPI Beclean deservește 17 unități administrativ–teritoriale (UAT).

“Clădirea din centrul orașului a fost reabilitată din temelii, fiind create noi compartimentări, cu birouri mai spațioase, inclusiv o bibliotecă. Este încă un proiect care arată importanța bunei colaborări în scopul realizării proiectelor dedicate comunității”, a declarat Radu Moldovan, șeful administrației județene.

La inaugurarea noului sediu au mai participat Marcel Boloș, director general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest,  Edith Marton, inginer-șef al OCPI Harghita.

„Atât angajații care își desfășoară activitatea în cadrul BCPI, cât și cetățenii și partenerii noștri beneficiază de cele mai bune condiții. Suntem recunoscători autorităților locale, care au înțeles importanța activității de cadastru și carte funciară și au modernizat spațiul pe care ni l-au oferit, respectând cele mai înalte standarde”, a precizat președintele ANCPI, Ildiko Rakosi-Seiwarth.

BCPI Beclean realizează activitatea de recepţie a documentaţiilor cadastrale, efectuează înscrierea în cartea funciară, activităţi specifice cu privire la imobilele aflate în cele 17 UAT arondate: Beclean, Braniștea, Căianu Mic, Chiochiș, Chiuza, Ciceu Giurgești, Ciceu Mihăiești, Lechința, Matei, Negrilești, Nușeni, Petru Rareș, Spermezeu, Șieu Odorhei, Șintereag, Târlișua și Uriu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

European Outlook 2022 – Focus on CEE

Articolul următor

PERSPECTIVE 2022. Mircea Măierean, Comelf: “Suntem încărcați în totalitate cu comenzi”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share