Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Air Connect va avea chartere spre stațiunile din Balcani

Noul operator aerian va zbura de la Timișoara către trei destinații de vacanță din Grecia | Foto: Corfu Airport

Noua companie Air Connect va opera zboruri charter pentru Karpaten și Dertour, din România spre Albania, Bulgaria, Muntenegru și Grecia. Timișoara, Baia Mare și Cluj fac parte dintre aeroporturile locale vizate.

Air Connect va avea curse charter pentru agențiile de turism Karpaten și Dertour, cu plecare din Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, București, Craiova și Bacău, conform Airlines Travel. De la Timișoara, Air Connect va zbura spre Lefkada (5 iunie – 18 septembrie), Kefalonia (11 iunie – 10 septembrie), Corfu (19 iunie – 18 septembrie), toate din Grecia.

De la Cluj-Napoca va avea curse estivale spre Varna – Bulgaria (16 iunie – 15 septembrie), iar din Baia Mare, din 16 iunie până în 22 septembrie. Alte aeroporturi vizate sunt București, Craiova și Bacău. “Air Connect este programată să își înceapă operațiunile de zbor la începutul sezonului de vară 2022, mai exact de la finalul lunii martie.

În spatele companiei sunt oameni importanți din domeniul aviației comerciale, handling, întreținere și travel. Flota se va baza pe modelul de succes ATR 72-600 și pe ambițiile companiei sunt de a deveni unul dintre cei mai importanți operatori de turbopropulsoare din regiune”, conform specialiștilor. Compania încă nu deține certificat de operator aerian, dar ar urma să opereze cu avioane ATR 72.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MAM Bricolaj se extinde în trei orașe din Ardeal și Banat

Articolul următor

Investițiile în infrastructura publică a județului, prezentate patronilor din Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share