Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASA Cons țintește afaceri anuale de 22 de milioane de euro

Societatea turdeană de construcții a avut multe proiecte anul trecut, dar și prețurile materialelor au crescut | Foto: ASA Cons

Producătorul de prefabricate ASA Cons Turda şi-a bugetat afaceri de 21-22 milioane de euro pentru acest an. după ce a încheiat 2021 cu aproape 24 de milioane.

Acesta este constructor al fabricii de MDF din localitatea Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 de milioane de euro al concernului turc Yildiz Entegre, potrivit ZF. „Am închis anul 2021 cu o cifră de afaceri de aproape 24 milioane de euro, cu mult peste bugetele fixate.

Această depăşire semnificativă a bugetului fixat pentru anul 2021 vine din două componente, în primul rând din creşterea puternică a preţului la materiile prime, în special oţel-betonul care are o pondere foarte mare în preţul nostru de vânzare.

Pe de altă parte, vine numărul mare de proiecte din anul trecut, care au generat al doilea volum realizat vreodată de fabrica noastră, foarte aproape de recordul absolut din 2019 și puţin peste cel realizat în 2018“, a declarat Bogdan Bulgaria, managing director al ASA Cons pentru regiunea Europa de Est.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Knauf Insulation achiziționează fabrica de vată minerală de sticlă Gecsat S.A. din Târnăveni

Articolul următor

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul BISTRIȚA-NĂSĂUD – Top 10 companii cu capital mixt

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share