Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Sânmartin, cea mai digitalizată primărie de comună din România

Regista Digital SA, compania dedicată digitalizării administrației publice din România a organizat în 20 ianuarie 2022 primul eveniment național prin care au fost premiate primăriile și instituțiile care s-au remarcat în procesul de digitalizare în anul precedent: Gala Regista 2022. Primăria Sânmartin a fost desemnată „Cea mai digitalizată primărie de comună din țară”.

 

Nominalizările au fost selectate automat pe baza informațiilor disponibile în aplicația Regista privind utilizarea reală a funcționalităților pentru digitalizare corespunzătoare fiecărei categorii în parte, iar câștigătorii au fost desemnați pentru întreaga activitate din anul 2021.

Au fost 5 nominalizați pentru fiecare categorie, exceptând categoria surpriză. Nominalizările au fost realizate în mod obiectiv pe baza informațiilor disponibile în aplicația Regista pe baza unui sistem de scoring privind utilizarea reală a funcționalităților pentru digitalizare pentru fiecare categorie în parte.

Contracandidatele Primăriei Sânmartin la acest titlu au fost primăriile Sânpetru și Cristian din Brașov, Primăria Valea Lupului din Iași și Primăria Sâncrai de Mureș din județul Mureș.

La categoria Cea mai digitalizată primărie de comună din România, câștigătorul a fost desemnat pe baza utilizării funcționalităților din portalul e-guvernare/regista, a numărului de formulare, programări, sesizări formulate”.

Cristian Laza

Suntem onorați de nominalizare și pentru faptul că am primit titlul de cea mai digitalizată primărie de comună din România. Aceste premiu e dovadă că acționăm corect aici la Primăria Sânmartin, la Băile Felix și la Băile 1 Mai. Azi, digitalizarea nu e un moft, ci o obligație a administrației locale, o obligație pe care primăria trebuie să o pună în practică cât mai urgent. Digitalizarea facilitează relația dintre administrația publică locală și cetățeni, lucru esential în desfășurarea activității noastre. Mulțumim Regista, mulțumesc colegilor din Primăria Sânmartin că au înțeles că digitalizarea e singura soluție viabilă”, a declarat primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza la înmânarea premiului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crește deficitul comercial al Clujului. A ajuns la aproape 1 miliard de euro

Articolul următor

Un depou de tramvaie de peste 25 de milioane de euro va fi construit la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share