Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta Complexul Multifuncțional Măgura

Proiectul centrului recreativ prevede grădină, amfiteatru și teren de minigolf

Contractul pentru viitorul centru cultural recreativ pe fonduri europene, de peste 4 milioane de euro, din orașul sălăjean Șimleu Silvaniei a fost semnat, fiind prezentate și imagini cu proiectul de pe deal.

“Este o zi importantă pentru Șimleu Silvaniei: am semnat contractul pentru realizarea Complexului Multifuncțional Măgura (CMM), o investiție de peste 18 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, cu proiectare și execuție.

Termenul pentru proiectare este șase luni, iar cel pentru execuție, de 24 de luni. Proiectul este finanțat din fonduri europene. Vom avea un parc nou, iar grădina Măgura va fi modernizată prin valorificarea spațiului de la fosta maternitate, de pe str. Stephanus Martonfi nr. 2”, a anunțat primarul Cristian Lazăr.

Acesta a adăugat că printre proiectele care urmează a fi derulate în localitate se va număra și reabilitarea a mai bine de jumătate din clădirea în care a funcționat Centrul de Cercetări și Asistență Medicală – fostul “spital Pușcaș” aici urmând a fi amenajate o bibliotecă și un muzeu (foto 4).

CMM, proiect cu grădină, teren de minigolf și amfiteatru (foto 1-3), se va concretiza în zona fostului Spital de Boli Infecțioase. În urma unui concurs de proiecte, administrația locală a obținut fondurile necesare pentru realizarea complexului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectul Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, aprobat de comitetul interministerial

Articolul următor

Proiectul bugetului Brașovului pentru 2022, în dezbateri publice. „Sunt multe probleme de formă și de fond”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share