Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La mulți ani, Primer Electro! Excelență în prelucrarea sticlei.

Primer Electro, companie reper în domeniul prelucrării sticlei, aniversează 25 de ani de activitate. Investițiile în noi tehnologii, perfecționarea echipei și lărgirea portofoliului de produse au propulsat compania mureșeană – cunoscută sub denumirea ”Centru de Sticlă” – într-o poziție de top în rândul firmelor care au ca obiect de activitate prelucarea sticlei.

Firma Primer Electro a fost înființată de doi asociați mureșeni, în anul 1996, având ca domeniu de activitate tăierea și montarea geamurilor/oglinzilor. Suprafața totală a încăperii în care a început activitatea era de doar de 24 mp. În anul 2007 compania mureșeană a deschis un punct de lucru în localitatea Livezeni, secția de termopane, iar în anul 2015, tot în Livezeni, a fost amenajat al treilea punct de lucru: secția de securizare. Acum activitatea Centrului de Sticlă se desfășoară pe o suprafață totală de 3.800 mp.

 

Specialiști în prelucrarea sticlei

De la oglinzi din cele mai diverse, la sticlă termorezistentă, antiefracție, laminată, ignifugă, vitralii etc., specialiștii firmei Primer Electro prelucrează sticla pentru o multitudine de utilizări.

Tehnologiile avansate de prelucrare folosite de compania mureșeană dau sticlei utilități multiple. Clientul poate avea preferințe legate de aspect, cu posibilitatea alegerii culorilor dorite, a gradului de mătuire etc., dar și referitoare la proprietăți speciale, cum ar fi protecția termică, fonică ori antiefracție.

Sticla folosită este Saint Gobain, iar accesoriile pentru cabine de duș, balustrade și uși sunt producție DORMA, companii reper în domeniu.

Dezvoltarea pieței imobiliare din ultimii ani a generat o creștere a comenzilor de tâmplărie. Astfel, Centru de Sticlă a devenit un important furnizor și pentru piața de locuințe din Transilvania.

Cei doi acționari ai firmei, Lőrincz Attila și Kocsis Lajos au oferit detalii despre evoluția companiei mureșene: ”În cei 25 de ani trecuți de la înființare, firma noastră a fost mereu în creștere. Succesul obținut se bazează în special pe valoarea echipei. Aceasta este formată din peste 100 de specialiști în tăierea și prelucrarea sticlelor, tehnicieni, artiști. Eforturile lor se reflectă în reușitele companiei. Sticla reprezintă o variantă modernă, inovativă pentru amenajarea locuințelor, a clădirilor de birouri, a spațiilor comerciale, oferind posibilități nelimitate: poate fi personalizată conform dimensiunilor solicitate, poate fi vopsită în orice culoare sau printată cu o imagine preferată. Din sticlă poți face balustrade, copertine, cabine de duș, scări etc. Sticla a devenit un material funcțional, se întreține și se curăță foarte ușor. Totodată, sticla este un element elegant, într-o ambianță plăcută”.

Legat de planurile de viitor ale societății, acționarii Primer Electro vizează investiții tehnologice noi pentru mărirea capacității de producție. Anul aniversar i-a adus companiei mureșene un proiect important, care îi permite achiziționarea unor utilaje noi pentru securizarea și curbarea sticlei.

Produse și servicii

– sticlă float (transparentă) 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 mm grosime;

– sticlă colorată în masă: maro, gri, verde, albastru;

– sticle ornamentale (gamă vastă de modele);

– oglindă; termopan;

– prelucrarea sticlei (șlefuire, fazetare, găurire, decupare, securizare, laminare, sablare, gravare, vopsire, etc.);

– canvas; ramă tablou; vitraliu; sticlă gravată; sticlă sablată cu model; sticlă pictată.

– balustrade; copertine; uși din sticlă; cabine de duș; pereți de sticlă; placare cu sticlă vopsită/printată; măsurătoare, montaj și transport.

 

PRIMER ELECTRO – CENTRU DE STICLĂ

Preluare comenzii pentru sticlă și oglinzi

E-mail: sticla@centrudesticla.ro

comenzi@centrudesticla.ro

www.centrudesticla.ro

Advertorial publicat în TB 107 (20 decembrie 2021 – 11 februarie 2022)

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firma care asigură managementul domeniilor de internet .ro va face platforma digitală de management a documentelor la Consiliului Județean Timiș

Articolul următor

Primăria Timișoara pregătește implementarea Strategiei de Smart City a orașului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share