Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marile rețele de bricolaj se extind în Ardeal și Banat

24 de milioane de euro a investit Hornbach în primul său magazin din Cluj-Napoca

Hornbach, Dedeman și IKEA sunt cele trei mari lanțuri de magazine de tip do-it-yourself (DIY) cu unități finalizate sau programate în cele două regiuni ale României.

Trei orașe din aceste regiuni au fost consemnate într-o analiză a pieței de DIY, Home Improvement & Gardening, efectuată de Brico Retail, Aceste companii au bifat, anul trecut, deschideri noi de magazine, investiții în digitalizare, cu focus pe eCommerce și servicii de livrare cu acoperire mai mare.

Dedeman a deschis un magazin la Sfântu Gheorghe (Covasna), rețeaua sa națională ajungând la 57 de unități. Investițiile Dedeman în deschiderea a trei magazine, în 2021, au fost de 35 de milioane de euro.

Hornbach s-a extins în 2021 pe piața din România prin inaugurarea unității din Cluj-Napoca (Cluj), în urma unei investiții de 27 de milioane de euro. Noul magazin este amplasat pe 4,1 ha și are o suprafață de 23.000 mp. Cu această deschidere, investițiile Hornbach în țara noastră ajung la 202 milioane de euro.

IKEA a anunțat demararea lucrărilor de construire a noului său magazin de lângă Timișoara (Timiș), în comuna Dumbrăvița, prin care își propune să aducă mai aproape de oamenii din zona de vest a României. Va fi cel al treilea magazin al său din țară, după cele din București – Băneasa și T. Pallady.

Pe linia de comerț electronic, SomProduct Baia Mare (Maramureș), retailer online de mobilier și decorațiuni, a înregistrat o creștere de 40% în 2020, continuată cu creșteri de peste 100% în primele două luni ale anului trecut.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru destinații Blue Air de la Cluj, amânate pe vară

Articolul următor

Grădina din Deal, afacerea bio din Țara Chioarului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share