Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii germani din Cluj și-au stabilit strategia anuală

Conducerea organizației clujene a fixat calendarul evenimentelor sale pe acest an | Foto: DWNT

Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT) a derulat mai multe reuniuni în scopul concretizării calendarului său pe 2022.

Prima întâlnire oficială a board-ului DWNT la început de an a fost cu consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, Kerstin Ursula Jahn. Anul acesta DWNT sărbătorește 30 de ani de prietenie și de parteneriat germano-român în Europa.

“Ne-am întâlnit cu board-ul clubului și la o masă mai mult sau mai puțin rotundă  pentru a trasa în linii mari calendarul DWNT pentru anul în curs. Suntem plini de energie și ne dorim să ne revedem în format live, pe măsură ce condițiile ne permit lucrul acesta”, au anunțat reprezentanții DWNT.

La finele anului trecut, organizația de afaceri s-a întâlnit, în cadru restrâns, cu primarul Clujului, Emil Boc, la evenimentul Meet the Mayor, pentru a discuta despre planurile și viziunea municipalității în zonele de interes ale companiilor internaționale din oraș.

Comunitatea internațională de business din Cluj-Napoca a transmis prin reprezentanții săi din International Committee întrebări relevante pentru zona sa de afaceri, a dezbătut probleme cu care se confruntă în momentul de față și a oferit know-how și expertiză în folosul tuturor locuitorilor orașului.

Meet the Mayor a debutat, în 2014, fiind inițiat de DWNT. Ulterior, mai multe companii internaționale s-au alăturat acestui eveniment, care are ca scop comunicarea deschisă între municipalitate și mediul economic din Cluj-Napoca. În 2019 acest proiect anual și-a atins apogeul: 400 de participanți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Politehnica Timișoara a analizat piața muncii. Școala universitară online a schimbat procesul de recrutare derulat de noile firme

Articolul următor

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul COVASNA – Top 20 companii cu capital românesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share