Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Beiuș va construi 15 stații de încărcare a mașinilor electrice

Municipiul Beiuș a depus pentru finanțare la Administrația Fondului pentru Mediu proiectul Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în Municipiul Beiuș, județul Bihor” în valoare de 3.030.628,46 RON, finanțat în procent de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.

În contextul dezvoltării industriei auto pe segmentul hybrid și electric și orientării politicilor globale spre partea verde” cu emisii reduse de dioxid de carbon, Municipiul Beiuș își propune în egală măsură, încurajarea utilizării de vehicule electrice/hybrid și atragerea utilizatorilor aflați în tranzit în regiune pentru încărcarea acestora și implicit vizitarea zonei.

Prin acest proiect se vor amplasa 15 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în următoarele locații: P-ța Mihai Eminescu, Aleea Padișului, 22 Decembrie 1989, Aleea Moților, str. Burgundia Mare – lângă autogară, Calea Bihorului, str. Republicii, str. 1 Decembrie 1918 – zona ANL, str. Burgundia Mare – la OBOR, Piata Samuil Vulcan – incinta curții interioare a Primăriei, str. Samuil Vulcan, str. Pandurilor, Delani – incinta curții interioare a căminului cultural Delani.

Stațiile de reîncărcare vor fi în conformitate cu cerințele standardului pe părți SR EN IEC 61851 (Sistem de încărcare conductivă pentru vehicule electrice). Acestea vor fi echipate cel puțin cu prize și conectori de tip 2 pentru vehicule, conform descrierii din standardul SR EN62196-2.

Tot prin implementarea acestui proiect se vor amenaja un minim de locuri de parcare cel puțin egal cu numărul punctelor de reîncărcare aferente stațiilor solicitate, destinate exclusiv încărcării vehiculelor electrice, marcate cu culoarea verde.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fiscul clujean face digitalizare cu forța la stat. "Nu ne suprasolicitați sistemele informatice!"

Articolul următor
Conducerea Transilvania Investments Alliance a propus Adunării Generale Ordinare ca profitul net realizat în exercițiul financiar 2022 să fie repartizat, oferind acționarilor dividende de 30,2 milioane de lei (0,014 lei/acțiune).

Program de educație financiară pentru studenții și masteranzii din 24 de universități la inițiativa ASF

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share