Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fiscul clujean face digitalizare cu forța la stat. “Nu ne suprasolicitați sistemele informatice!”

Direcția Regională a Finanțelor Publice (DRFP) Cluj a avertizat autoritățile și instituțiile publice să nu îi suprasolicite sistemele informatice înainte de 1 martie.

“Începând cu data de  1 martie 2022, prin ordonanța de urgență a Guvernului României nr. 11/2021 care a modificat și completat legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscală, a fost instituită obligația pentru autoritățile publice, instituțiile publice sau de interes public de a se înrola în sistemul informatic PatrimVen”, a informat DRFP.

Prin PatrimVen, Ministerul Finanțelor pune la dispoziția autorităților și instituțiilor publice sau de interes public, a Uniunii Naționale a Notarilor Publici și oficiilor de cadastru serviciile: conturi bancare, contribuții de asigurări sociale, adeverințe de venit, certificate de atestare fiscale, caziere fiscale, informații despre veniturile lunare, informații despre veniturile anuale, informații despre bunuri, date referitoare la situația fiscală, date referitoare la situația financiară, rapoarte de audit și informative, vizualizare de răspunsuri sau solicitări ANAF.

“Facem apel la autoritățile publice, instituțiile publice sau de interes public vizate de aceste modificări legislative pentru a face demersurile ce se impun din timp, în vederea evitării eventualelor situații neplăcute cauzate de o suprasolicitare a sistemelor informatice din perioada imediat anterioară termenului de 1 martie”, a transmis Alin Radu Răducu, inspector superior în DRFP.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ambasada Italiei, interesată de pasajul Tetarom III

Articolul următor

Primăria Beiuș va construi 15 stații de încărcare a mașinilor electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share