Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Apă Arieș începe lucrările în parcul industrial Turda

Șapte zone din municipiul Turda sunt incluse în lucrările programate în această lună în cadrul proiectului european câștigat de Compania de Apă Arieș (CAA).

Lucrările finanțate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) în din proiectul regional includ parcul industrial logistic, Calea Victoriei, străzile Cânepiști, Lotus, Detunata, Tineretului și Clujului. Proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020 este unul cu finanțare europeană, în valoare de 130 de milioane de euro.

Acesta va permite realizarea unor investiții majore în infrastructura de apă și canal (care în unele zone nu a fost modernizată de 50 de ani sau este inexistentă) destinat modernizării și extinderii infrastructurii în vederea îndeplinirii cerințelor europene.

Toți locuitorii din arealul deservit, care nu au în prezent aceste utilități, vor beneficia de apă potabilă și canalizare. În municipiul Câmpia Turzii lucrările sunt derulate de companiile Hidroconstrucția și TCI Contractor General.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Explozie de curse pe Aeroportul Cluj: apar 40 de destinații în plus

Articolul următor

Prețul mediu al gazelor naturale la consumatorul final casnic nu doar că nu va scădea în primăvară, dar va fi mult mai mare decât anul trecut în aceeași perioadă

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share