Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clădirea Hexagon va fi reamenajată. Cum arată acum

Clădirea de birouri a suferit modificări la nivelul instalațiilor și al amenajărilor | Foto: DAS

Imobilul de birouri de pe Calea Turzii din proprietatea grupului de construcții Kesz este supus unor adaptări ale spațiului interior pentru a fi adaptat chiriașilor.

Compania care derulează lucrările de instalații, DAS Engineering Grup, a raportat finalizarea etajelor 3 și 4 ale clădirii deținute de Kesz International & Kesz Construcții România (KCR). Echipele de execuție au fost conduse de inginerii Vlad Sfărășan și Marius Luca, beneficiarul lucrării fiind KCR.

“Am avut parte de un palmares întreg de proiecte frumoase, cu fit out-uri create special pentru companii cunoscute de tehnologia informațiilor și comunicații clujene sau chiar multinaționale”, susține conducerea DAS.

Fit out reprezintă înglobarea serviciilor de expertiză, proiectare, execuție, consultanță și de management de proiect și cuprinde instalații, construcții, amenajări interioare, inclusiv compartimentarea spațiului, finisaje interioare, pardoseală sau tavan, mobilier sau alte elemente ce țin de estetica spațiului.

DAS este specializată în lucrări de instalații pentru diverși dezvoltatori și antreprenori, dar a concretizat, la acest început de an, și un aparthotel în regie proprie la Cluj-Napoca.

Anul trecut aceasta a realizat lucrări de eficientizare energetică a unor clădiri publice din Cluj-Napoca, precum Liceul Teoretic Onisifor Ghibu și Școala Gimnazială Nicolae Iorga, renovate și extinse pe bani europeni. Ca asociat unic al companiei de instalații figurează Alexandra Stoica.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Feleacu vrea să aibă 5.000 de locuitori pentru a primi mai mulți bani din Europa

Articolul următor
Grupul german Eaton, cu principala fabrică din Europa în Maramureș, a achiziționat producătorul de stații de încărcare electrice Green Motion.

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul MARAMUREȘ – Top 20 companii cu capital străin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share