Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recrutări de personal de bord la Wizz. Selecții în Timișoara și Cluj

Operatorul low-cost apelează și la persoane fără experiență care vor să devină stewarzi | Foto: Wizz

Compania aeriană low cost din Ungaria va declanșa un turneu de recrutări de piloți și însoțitori de bord în care sunt incluse orașele Cluj-Napoca și Timișoara.

Acesta va cuprinde 11 evenimente de recrutare pe teritoriul României, în perioada februarie – martie, majoritatea în zona Moldovei (Iași și Bacău), dar și la Craiova, scopul fiind angajarea de personal la bazele locale ale Wizz.

Managementul Wizz vizează atât însoțitorii de zbor experimentați, cât și doritorii fără experiență. Pachetul de beneficii cuprinde atât “salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa”, instruire specifică, salariu în perioada inițială de instruire, bilete nelimitate și reduse pentru angajați și prieteni și familie.

De asemenea, pentru pozițiile de pilot de avion, compania va accepta atât înscrierile din partea comandanților și prim-ofițerilor experimentați, cât și din partea celor fără nicio experiență de zbor.

„Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă atractivă de expansiune pentru Wizz Air și suntem încântați să ne mărim echipa de însoțitori de zbor în toată rețeaua noastră, în contextul în care capacitatea și cererea continuă să crească înaintea sezonului estival”, spune Andras Rado, Senior Cabin Crew Recruitment Manager la Wizz Air.

Compania operează o flotă de 149 de aeronave Airbus și a înregistrat 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar 2021. Principalul operator de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) și-a propus să dețină 500 de avioane și 20.000 de salariați până la finele acestui deceniu. Aceasta avea obiectivul de a angaja 800 de oameni până la finele lui 2021 în România.

În 2020, Wizz Air Hungary a fost acționată în instanță de către sindicaliști după ce a concediat 19 angajați, primind o amendă contravențională de 25.000 de lei din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. De pe AIAIC mai operează curse de linie companiile Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish, Lot, Ryanair, HiSky.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADLO SA a atras investiții de aproape 30 milioane de euro în 2021

Articolul următor

Kaufland își face un hipermarket pe șoseaua Zalău - Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share