Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kaufland își face un hipermarket pe șoseaua Zalău – Cluj

Kaufland 2 va fi ridicat pe șoseaua care duce spre Cluj-Napoca | Foto: Sălajul Liber

Al doilea hipermarket Kaufland din județul Sălaj va fi amplasat în cartierul Brădet, lângă magazinul Penny. 

Ca beneficiar al investiției apare GLP Project, societate de dezvoltare imobiliară cu sediul în comuna Tunari (județul Ilfov), însă noua unitate va fi gestionată de fapt de grupul Kaufland.

Planul urbanistic zonal (PUZ) depus la municipalitate cuprinde construire de hipermarket și construcții anexe (container prefabricat fast food Imbiss, adăpost de cărucioare, terasă acoperită pentru clienți, boxă de reciclare, post trafo, bazin de rezervă pentru incendii).

Documentația tehnică a fost întocmit de biroul Proiect M Evoconstruct. Zona reglementată prin planul urbanistic include o suprafață de 11.452 mp, mărginită de străzile Ipătescu, G. Doja, C. Coposu și de baza sportivă Prezident. Utilizarea principală va fi comercială, fiind interzise construcția de locuințe, ferme zootehnice, abatoare, unități productive poluante.

Se estimează 200 de locuri de parcare la subsol și supraterane. Hipermarketul se va construi lângă sensul giratoriu spre Meseș, în vecinătatea Penny Market. Terenul trebuie să fie va fi predat liber de sarcini, astfel că spălătoria auto de lângă Hanul Drumeților și casa aflată în construcție în zonă vor fi demolate.

Parcelele de teren vor fi cumpărate inițial de la proprietarii Romică și Doina Rotaru, respectiv Ioan și Maria Agrijan, de către GLP Project, urmând ca din iulie să fie deținute de Kaufland România. Primul hipermarket deschis la Zalău de grupul german se află amplasat pe Bd. Mihai Viteazul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Recrutări de personal de bord la Wizz. Selecții în Timișoara și Cluj

Articolul următor

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Top 10 de firme cu capital mixt din SATU MARE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share