Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speed Rent ridică un ansamblu imobiliar de 54 de milioane de euro

Cei patru investitori s-au specializat pe construcții rezidențiale în Transilvania | Foto: Metacomercial

Dezvoltatorul Speed Rent Imobiliare Baia Mare va solicita municipalității autorizația de construire pentru un ansamblu de blocuri cu 3-6 etaje în zona bazei sportive Cuprom, cu finalizare în trei ani.

Societatea este controlată de Florin Moldovan, Raoul Popescu, Cristian Marc (câte 28%), Radu Moldovan (16%), conform 2M News. Proiectul este amplasat pe un teren de 25.590 mp de pe str. Anton Pann, pe care sunt acum funcționează Restaurantul Clubul Campionilor și baza Cuprom.

Vor fi amenajate locuri de parcare, alei carosabile și pietonale, zone de agrement. Proiectul ar trebui să demareze în 2022 și să se finalizeze în trei ani. În 2018, baza sportivă a combinatului în faliment a fost scoasă la vânzare cu 400.000 de euro. Speed Rent dezvoltă proiectele de construcție prin Metacomercial Baia Mare, cu aceiași asociați. Proiectele sale de locuințe s-au derulat pe străzile Atleților, Hortensiei, V. Babeș și Nucului.

Moldovan a achiziționat, prin firma sa Roger Tir fosta popicărie de pe str. Victoriei de la societatea Remin, intrată în insolvență, apoi un teren 1.570 mp, cu 87.000 de euro. Speed Rent avea o cifră de afaceri de 0,7 milioane de lei în 2020, față de 4,3 milioane în anul precedent, iar Metacomercial, afaceri de 3,1 milioane de lei, în scădere, ambele figurând cu câte un singur angajat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumul Expres Cluj – Bistrița, finanțat de UE. “Rezolvăm ambuteiajele din Dej”

Articolul următor

O pictură a lui Ghenie s-a scumpit cu 50% în doi ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share