Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrogrup a pornit lucrările pentru mobilitatea urbană din Câmpia Turzii

Operațiunile de bordurare vor fi urmate de executarea de straturi de beton și asfalt

Echipele companiei Electrogrup Cluj au demarat activitățile de pregătire a trotuarelor, în vederea asfaltării, în proiectul de mobilitate urbană de 10 milioane de euro din municipiul Câmpia Turzii.

Dacă în toamnă s-a lucrat la bordurarea străzii Gării, acum se lucrează la turnarea stratului de beton de pe trotuare. Pasul următor va fi turnarea stratului de asfalt, care va avea loc când vremea de afară se va încălzi considerabil. Lucrările de pe străzile Gării și Avram Iancu sunt cuprinse în proiectul de mobilitate urbană de 10 milioane de euro, finanţat din fonduri europene.

La București compania a lucrat la un sens giratoriu suspendat, menit să reducă timpii de călătorie pentru conducătorii auto care vor să ocolească orașul. Aceasta a finalizat o parcare inteligentă la Oradea și modernizarea unei stații de energie electrică din județul Brăila, având ca beneficiar Electrica Muntenia Nord.

Electrogrup este unul dintre cei mai activi constructori de infrastructură de telecomunicații, Smart City și construcții civile și industriale și face parte din E-Infra, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri anuale de 100 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou supermarket Lidl la Oradea

Articolul următor

ASF a lansat noul site de educație financiară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share