Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou supermarket Lidl la Oradea

Comisia Municipală de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) a avizat în ședința de săptămâna trecută construirea unui supermarket Lidl în Cartierul Tineretului. Zona vizată este momentan ocupată de un teren viran, nefolosit.

„Construirea unui supermarket în Cartierul Tineretului este mai mult decât binevenită, având în vedere că vorbim de un cartier nou și în dezvoltare. De altfel, realizarea unui magazin de alimentație publică a fost solicitată de locuitorii zonei de mai mulți ani. Acum, investiția va fi în sfârșit realizată, magazinul urmând să fie situat la intrarea în Cartierul Tineretului, respectiv la intrarea din Calea Clujului în str. Bacaloglu, în imediata vecinătate a parcului”, a explicat viceprimarul Arina Moș.

Lidl România SCS a solicitat aviz arhitectului-şef pentru construirea unui supermarket Lidl – amenajări exterioare și reglementare acces în cartierul Tineretului, pe str. Bacaloglu. Solicitantul a primit aviz favorabil, urmând faza de consultare a populației în cadrul procedurilor legate de elaborare PUZ, după care proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local.

Terenul pe care se va construi magazinul este situat în zona funcțională ET (zonă de activități economice cu caracter terțiar și de tip comercial desfășurate în unități de mari dimensiuni) și M4 (zonă mixtă cu regim de construire deschis, adiacentă arterelor de importanță locală). Spațiul aferent sălii de vânzare a magazinului este de 1.411 mp, iar numărul locurilor de parcare propuse este de 156, mai multe decât necesarul prevăzut de 90 de locuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România are para-atletul anului în Europa

Articolul următor

Electrogrup a pornit lucrările pentru mobilitatea urbană din Câmpia Turzii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share