Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fondatorul AROBS Transilvania Software, personalitatea anului în tehnologie

eVOTE
Creatorul AROBS, la lansarea companiei pe Piața AeRO | Foto: BVB

Voicu Oprean, fondator și președinte al Consiliului de Administrație al AROBS Group, a primit premiul “Personalitatea anului în tehnologie și antreprenoriat”, decernat de Forbes România.

AROBS a devenit prima companie din IT care sparge pragul de capitalizare de 1 miliard de lei (“unicorn” în moneda națională) la Bursa de Valori București. Aceasta a avut un plus de 10% la început de an. Odată cu listarea AROBS, din decembrie, Oprean a intrat în clasamentul celor mai mari deţinători de acţiuni la BVB, cu un portofoliu de 110 de milioane de euro. Investiţia sa la AROBS urca la 130 milioane de euro.

Absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj, cu o licenţă în automatizări calculatoare, şi un masterat în administrarea afacerilor la Universitatea Babeş-Bolyai, Oprean este acţionarul majoritar la AROBS, cu 63,3%. El a absolvit un EMBA de la Wu Wien, cursurile London Executive Business School, President’s Program in Leadership YPO la Harvard Business School.

Compania are ca activitate dezvoltarea de software la comandă cu expertiză înaltă în automotive, internetul lucrurilor, travel & hospitality, life sciences, enterprise solutions, FinTech, soluţii şi produse software pentru management de flotă şi monitorizare GPS, optimizarea afacerilor, managementul resurselor umane şi payroll, channel management pentru industria hotelieră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sky Park montează șapte containere securizate de biciclete la Cluj

Articolul următor

Eșec în a doua licitație pentru centura Sighetului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share