Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universal ridică un centru welness și spa de 4 milioane de euro la Zalău

Proprietarul noului complex din Zalău l-a prezentat autorităților locale

Grupul Universal Zalău va da în funcțiune complexul welness și spa Aquarel, cu restaurant, hotel, bar și cafenea în centrul municipiului, pe trei etaje și o suprafață de 3.900 mp.   

“Centrul welness care s-a construit este un concept interesant și binevenit. Pe lângă posibilitatea de a petrece timpul liber într-un mod plăcut, oferă posibilitatea menținerii sănătății prin fizioterapie și gimnastică medicală. Salutăm toate investițiile care vin să completeze demersurile administrației locale pentru creșterea calității vieții în orașul nostru”, a declarat, la prezentarea Aquarel, primarul Ionel Ciunt.

Au mai participat viceprimarii Nicolae Fazakas și Teodor Bălăjel, administratorul public Călin Forț. Complexul de 5* este amplasat în spatele clădirii municipalității și va fi funcțional din 1 martie. Acesta cuprinde piscină, spa, saună finlandeză și umedă, bazine de înot, jacuzzi, sală de fitness și va oferi servicii de de relaxare, sportive și medicale.

La ultimul etaj  vor funcționa 13 unități camere și apartamente, aici fiind amenajat și un restaurant cu terasă, de 40 de locuri. Asociații Universal CO, societate specializată în producția de articole de lenjerie de corp, sunt Vasile Pădurean (98%) și Manager SRL (20%). Cea din urmă este profilată pe închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare și îl are ca asociat unic pe același antreprenor.

Universal CO este unul dintre cei mai importanți actori din economia județului Sălaj, având experiență din colaborarea în sistem lohn cu mărci de lenjerie ca DIM sau Sara Lee, vârfuri pe piețele europeană și americană. Firma avea, în 2020, afaceri de 24 de milioane de lei și profit net de 1,6 milioane, având 196 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiții de 23 milioane de lei în infrastructra orașului Ineu

Articolul următor

Pandemia de coronavirus nu a scăzut numărul de contracte de muncă din Timiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share