Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinci hoteluri din Băile Felix au fost premiate cu Traveller Review Award 2022

Calitatea serviciilor oferite de unitățile aparținând de SC Turism Felix este evidențiată prin încă cinci premii acordate, de data aceasta de către Booking.com.

Cinci hoteluri din Băile Felix: Lotus Therm Spa&Luxury Resort, Hotel Internațional, Hotel Termal, Hotel Nufărul și Hotel Poienița au fost distinse cu Traveller Review Award 2022 de către Booking.com.

Acest premiu reprezintă dovada că ați depășit în mod constant așteptările călătorilor. Știm că aceasta nu este o misiune ușoară, mai ales în timpul unei pandemii globale. Necesită multă muncă, viziune, coordonare și atenție la detalii, iar dumneavoastră ați excelat la acest capitol”, se precizează în scrisoarea de felicitare trimisă de Booking.com celor cinci hoteluri din Băile Felix.

Cele cinci hoteluri sunt încurajate să împărtășească această veste cu toată lumea.

La Booking.com, așteptăm cu nerăbdare să aprofundăm în continuare relația noastră de parteneriat, pe măsură ce reconstruim și consolidăm industria împreună. Vă mulțumim pentru angajamentul dumneavoastră față de excelența în industria ospitalității și vă felicităm încă o dată pentru minunata realizare”, se mai spune în scrisoarea semnată de Glenn Fogel, President & Chief Executive Officer Booking.com.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cluj, Sibiu, Brașov, Oradea, Târgu Mureș și Iași vor găzdui Târgul de Cariere offline

Articolul următor

Stațiunea Păltiniș Sibiu va beneficia de racordarea la rețeaua de gaz

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
14
Share