Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul vrea să cumpere clădirea Asirom. Costă 1 milion de lei

Autoritățile din județul Sălaj intră în competiție cu privații la cumpărarea unor clădiri care în care își desfășurau activitatea companii din domeniul financiar-bancar.

Proiectul de hotărâre privind intenția de achiziționare de către Consiliul Județean Sălaj a clădirii Asirom din centrul Zalăului a fost adoptat, potrivit Magazin Sălăjean.  Proiectul a primit 21 de voturi pentru, fiind înregistrate 9 abțineri.

Valoarea imobilului este de 1 milion de lei, iar oficialii CJ Sălaj au anunțat că achiziționarea clădirii este oportună, având în vedere că se află în centru și ar putea găzdui activitatea mai multor instituții aflate în subordinea sa.

„Considerăm oportun să cumpărăm un spațiu care urmează să fie achiziționat în urma constituirii unei comisii care să negocieze cu cel care vinde acest imobil”, a declarat președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. Urmează o etapă de negocieri în urma cărora se va decide dacă imobilul va fi cumpărat.

O altă clădire de birouri disponibilă în zona centrală, cea a filialei Bancpost Zalău, a fost achiziționată de rețeaua de clinici Salvosan Ciobanca și va fi transformă în clinică medicală. Cu noua achiziție, Salvosan va avea două centre în Zalău, iar o parte dintre servicii se vor muta în clădirea Bancpost.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inform Media dă startul târgurilor de joburi în Bihor în 2022 cu Oradea Job Expo

Articolul următor

IETI, MakeIT in Oradea, CoWork Timișoara și Innovation Lab organizează Hackathon 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share