Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CIA Aboliv devine cel mai mare producător de mezeluri marcă privată din țară

Producătorul de mezeluri din Cluj a încheiat contracte pentru fabricarea unor mărci precum Pikok, Baroni, ARO, Proxi sau Gustoso, deținute de marile rețele comerciale internaționale, devenind astfel cel mai important fabricant în domeniu din România.

“O mare parte din produsele din carne pe care le găsiți astăzi în marile lanțuri de magazine sunt produse de noi. Suntem cel mai mare furnizor de produse marcă privată din țară”, au anunțat reprezentanții CIA Aboliv.

Printre produsele de brand fabricate în comuna Mihai Viteazu se numără Pikok, Cămara Noastră, Baroni (pentru Lidl), Best Farm, Vreau din România, Gustoso (Kaufland), ARO, Metro Chef / Horeca Select, Fine Life (Metro), Casa Gustului (Penny), C Classic (Carrefour), Proxi (Profi), Mega Image.

CIA Aboliv va da în funcție, în curând, o nouă hală de maturare pentru produse crud-uscate, ambalare și feliere, printr-o investiție de 3,5 milioane de euro. Firma controlată de Ilie Daniel Bogdan a realizat anul trecut cele mai mari afaceri din istoria sa: 152 de milioane de lei, cu un profit net de 18,1 milioane.

Compania a investit, de la înființare, într-o fabrică nouă de preparate din carne, îmbunătățirea liniei tehnologice, achiziționarea de utilaje performante, creșterea capacității de producție, corelate cu angajări de personal. Aceasta deține brandurile Brio și Apetit. Concurenții săi la nivel județean sunt Moldovan Carmangerie, Carmic Impex, Laborator Mr. Chicken și CHT Com Meat.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În România sunt peste 19,6 milioane de carduri bancare. Cardurile active, la cel mai ridicat procent din 2015

Articolul următor

PRIAevents și Consiliul Concurenței organizează Pria Competition Conference

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
6
Share