Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brick România va inaugura un magazin la Satu Mare, vineri, 18 martie 2022

Compania de bricolaj românească Brick România va inaugura, pe 18 martie, primul său magazinul din vestul țării, la Satu Mare

Este primul magazin al retailerului dobrogean în zona de vest a țării, investiția ridicându-se la 4 milioane de euro. Magazinul din Satu Mare este situat pe Strada Brașov nr. 4, are 3.000 mp la interior, 95 de locuri de parcare, dar și spații de depozitare exterioară.

În ziua deschiderii, 1.500 de tigăi vor fi oferite gratuit, primilor vizitatori ai Magazinului Brick Satu Mare. Pentru a intra în posesia tigăilor, clienții trebuie doar să viziteze magazinul în ziua deschiderii, nefiind condiționați de achiziția de produse.

Totodată, cei care vor trece pragul magazinului Brick Satu Mare pe 18 martie, vor putea beneficia de vouchere cadou. Acestea vor fi oferite oricărui client care achiziționează produse de minimum 100 de lei. Valoarea voucherului va crește odată cu valoarea coșului de cumpărături. Voucherele cadou vor fi acordate pentru cumpăraturi de minimum 100 de lei în perioada 18 martie -17 aprilie 2022, și vor putea fi folosite pentru noi achiziții în magazinul Brick Satu Mare, în perioada 18 aprilie – 17 mai 2022.

Brick Satu Mare este primul nostru magazin din zona de vest a țării și cel care continuă seria extinderii la nivel național pe care compania noastră o derulează. Suntem un brand aproape de clienți, cu o ofertă de produse generoasă, la prețuri corecte și ne propunem să devenim accesibili pentru cât mai mulți români. Cele mai importante investiții ale Brick România din ultimii ani s-au concentrat pe deschiderea noilor centre operaționale la nivelul țării și menținerea unei politici de echilibru a raportului calitate-preț”, spune Oana Nechita, Director Executiv Brick România.

În prezent Brick România funcționează cu 4 magazine: Brick Constanța, primul magazin al companiei, inaugurat încă din 2002, Brick Mangalia deschis în 2017, Brick Giurgiu deschis în 2019 și centrul regional Ovidiu inaugurat în vara anului 2021. Acestora li se adaugă din 18 martie Brick Satu Mare.

Compania noastră și-a propus să valorifice oportunitățile de creștere existente în piață pentru a putea ajunge la cât mai mulți clienți din țară, unii dintre ei venind până acum la Constanța special pentru produsele noastre. Ne dorim să creștem organic și să avem o medie de trei deschideri noi pe an. Pe 18 martie inaugurăm Brick Satu Mare, un proiect care a necesitat efortul întregii echipe, iar pentru această deschidere pregătim nu numai o gamă variată de produse, ci și promoții special gândite pentru acest eveniment, la care sperăm să vedem cât mai mulți sătmăreni, completează Viorel Dima, Director de Dezvoltare Brick România.

Brick România, primul brand românesc de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, înființat în 2002, plănuiește inaugurarea unui magazin în Oradea în martie 2023, cu o suprafață de 10.000 mp în interior și peste 200 de locuri de parcare. Alte orașe vizate pentru noi deschideri în viitor sunt Brașov, Ploiești, București, Cluj sau Iași.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asocierea de firme formată Drum Asfalt și Trameco va realiza Centura Aleșdului

Articolul următor

Aeroportul Internațional Timișoara va opera în acest an un număr record de zboruri charter

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Energie verde la sediul DGASPC Bihor

Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința extraordinară de luni, 15 iulie, un proiect de hotărâre privind instalarea…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share