Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dumitru Blaga, Simex: “Războiul ne afectează psihologic și financiar, dar mergem înainte”

Războiul din Ucraina are efecte asupra fabricii de mobilă Simex, însă aceasta vinde și în SUA sau Marea Britanie, afirmă directorul general Dumitru Blaga.
Compania din Sălaj și-a concentrat producția în afara orașului | Foto: Simex

Războiul din Ucraina are efecte asupra fabricii de mobilă Simex, însă aceasta vinde și în SUA sau Marea Britanie, afirmă directorul general Dumitru Blaga.

El a formulat o scrisoare deschisă adresată publicului larg. “Dragi prieteni, pentru că în ultima vreme am primit de la voi numeroase mesaje care exprimă îngrijorarea cu privire la funcționarea fabricii în contextul războiului din Ucraina, simțim nevoia să vă răspundem.

La fel ca pe numeroasele companii care desfășoară vânzări la nivel mondial (inclusiv în Ucraina și Rusia), acest război ne afectează. Atât psihologic, cât și financiar. Însă, fiind un brand puternic care de-a lungul timpului și-a consolidat poziția pe piață, nu doar în Estul Europei, ci și în SUA sau Marea Britanie, Simex își continuă activitatea”.

Apel la cumpărarea de produse românești

“Vă mulțumim din suflet că ați fost și sunteți alături de noi sprijinind vânzarea produselor cu valoare adăugată fabricate în România. Acest lucru demonstrează că suntem deja o comunitate unită care înțelege importanța producătorilor locali.

Ne rugăm pentru pace și pentru ca factorii de decizie implicați în acest context să fie luminați de înțelepciune. Să îndrepte situația în cel mai scurt timp posibil pentru a proteja viața și demnitatea umană”.

Grupul de mobilier a finalizat demolarea fostei unități de producție Micro pentru primul supermarket Lidl din Șimleu Silvaniei. Producția a fost mutată în afara orașului, în localitățile Cehei și Nușfalău. Simex SA avea, în 2020, afaceri de 35 de milioane de lei, un profit net de 0,7 milioane lei 253 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

#SEEmipim2022TrendReport | MIPIM AWARDS 2022 WINNERS ANNOUNCED

Articolul următor
Câștigul salarial mediu brut în ianuarie 2022, în județul Cluj, a fost 7.175 lei, cu 740 lei în plus față de aceeași lună a anului trecut.

Salariul mediu brut la Cluj a crescut cu 150 de euro într-un an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share