Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Saxum Corporate Finance are un nou partener: Marius Koșa

Saxum Corporate Finance (SCF), firmă de consultanță în tranzacții de companii și finanțări, își extinde echipa cu un nou partener în persoana lui Marius Koșa, expert contabil.
Marius Koșa a devenit noul partener al companiei de consultanță Saxum Corporate Finance

Saxum Corporate Finance (SCF), firmă de consultanță în tranzacții de companii și finanțări, își extinde echipa. Noul său  partener este Marius Koșa, expert contabil.

Saxum Corporate Finance, cu sediul la Cluj-Napoca, este o companie de consultanță care oferă servicii de M&A și de finanțări corporative pentru IMM-uri din România.

Marius Koșa s-a alăturat echipei SCF în poziția de partener, consolidând echipa cu experiența sa în domeniul financiar și al fiscalității. El este expert contabil de 18 ani. În acest timp a oferit suport și consultanță pentru mai mult de 100 companii din diferite domenii, anterior fiind manager general la două societăți.

Ce spune Marius Koșa?

,,Experiența acumulată de-a lungul activității îmi permite să înțeleg ușor nevoia de finanțare a IMM-urilor. Împreună cu echipa Saxum putem oferi ajutor în structurare, planificare și obținerea finanțării necesare.

Experiența dobândită lucrând cu IMM-uri din diferite domenii ca expert contabil îmi permite să ofer soluții problemelor apărute în pregătirea companiilor pentru vânzare sau în identificarea celui mai potrivit target de achiziție’’ a declarat Marius Koșa.

Saxum este activă de patru ani în România, sprijinind companii din diferite domenii, preponderent companii de familie, atât prin obținerea unor finanțări bancare favorabile, cât și prin suport în vânzarea companiei sau în găsirea partenerului ideal pentru creșterea business-ului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hartă interactivă cu peste 1,5 milioane de proiecte finanțate de Uniunea Europeană

Articolul următor

#SEEmipim2022TrendReport | MIPIM AWARDS 2022 WINNERS ANNOUNCED

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share