Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EMS Floor va finaliza lucrările la cea mai mare închisoare din Belgia

Compania specializată în pardoseli pe bază de răşini EMS Floor Turda a contractat mai multe lucrări majore în Europa.

Proiectul său de bază îl reprezintă cea mai mare închisoare din Belgia, în proces de finalizare, potrivit Agerpres. În aceeași țară, EMS a executat pardoseli în una dintre cele mai mari fabrici din industria farmaceutică. Anul trecut, EMS a lucrat la o parcare de 17.000 mp în Cotroceni, iar divizia de hidroizolații a finalizat, la Cluj, sediul Băncii Transilvania.

La un proiect de la Balvanyos, EMS folosește tehnologii noi în hidroizolația piloților forați. Divizia de pardoseli din România a început acest an cu proiecte de amploare în industria agroalimentară, în Apahida, dar și la Sala Polivalentă din Turda. Între lucrările de amploare finalizate anul trecut se numără spitale, parcări, spa-uri, spații de procesare alimente sau de producție pentru industria auto.

Înființează filiale în Franța și Ungaria

Compania se va extinde cu filiale în Franța și Ungaria, în acest an. “Am contractat deja proiecte de anvergură În Ungaria, o parcare de 10.000 mp, am început anul acolo cu colaborări promițătoare. Echipele TESA s-au mărit în Belgia și Luxemburg. S-a alăturat grupului firma EMS Floor KFT în Ungaria, care are deja o strategie pe termen lung. Lucrările au apărut în scurt timp”, spune Claudiu Baciu, cofondator al EMS.

Societatea a deschis, la Turda, prima școală de aplicatori în domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor, cu 185-210 absolvenți pe an. Proiectul de 500.000 de euro, finanțat prin fonduri europene, şi va fi implementat până în august. EMS operează cu trei divizii: Floor Systems, Hydro Systems și Polishing. Afacerile sale din 2021 s-au ridicat la 13 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțări nerambursabile pentru proiectele pe cultură, tineret și social-comunitar

Articolul următor

Podul peste Someș din Satu Mare este în grafic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share