Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

INNO – Workshop-uri ADR Nord-Vest la Universitatea din Oradea

Luni, 28 martie 2022, Universitatea din Oradea, prin Birou Programe și Proiecte CDI, coordonat de șef birou dr. ing. Dana Bococi, împreună cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest au organizat două evenimente care au fost susținute în sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea.

Manifestarea s-a adresat directorilor centrelor de cercetare ale Universității din Oradea, managerilor de proiecte, cadrelor didactice de la UO, studenților doctoranzi și cercetătorilor.

Au fost organizate două workshopuri interactive, primul având ca temă înființarea de start-upuri și spin-offuri, iar cel de-al doilea dedicat protejării proprietății intelectuale.

Din prezidiu au făcut parte din partea Universității din Oradea, prorector prof.univ.dr. Anca-Otilia Dodescu, iar din partea ADR Nord-Vest, Laviniu Chiș, Expert Tehnic platforma INNO ADR (Nord-Vest), Ștefan Rusu, Expert Tehnic platforma INNO ADR (Nord-Vest) și Ana-Maria Andronic, Head of Intellectual Property, Media and Tehnology (DLA PIPER Romania).

În prima parte a workshop-ului, întâlnirea a fost foarte constructivă, întrucât speakerii au comunicat foarte bine cu participanții, provăcându-i să răspundă la întrebări legate de înființarea de start-upuri și spin-offuri, organizatorii explicându-le punctual care sunt secretele din spatele unei astfel de afaceri.

Atmosfera a fost foarte detașată, iar participanții au răspuns fără să ezite provocării lansate.

Cel de-al doilea workshop a atras publicul prin tema propusă și anume Protejarea proprietății intelectuale.

Astfel de workshopuri sunt binevenite la Universitatea din Oradea care și-a arătat prin reprezentanții săi interesul pentru subiectele abordate.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autobază OTL în Parcul Industrial II Oradea

Articolul următor

Trika Expert - Protecție și energie. Insecticid și fertilizant în aceeași granulă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share