Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a convocat Comisia pentru recepția lucrărilor sălii de sport polivalente din Oradea

Ministerul Dezvoltării, finanțatorul investiției, va preda autorității locale noua sală polivalentă din Oradea, după ce Comisia va recepționa construcția.
Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a declarat Primăria Oradea a finalizat lucrările care îi revin din această investiție, a racordat clădirea la utilități, astfel sala de sport finalizată în septembrie 2021 va putea fi predată municipalității.
Noua sală de sport polivalentă a fost o prioritate pentru Ministerul Dezvoltării. Susținem activitățile sportive, evenimentele de care se poate bucura fiecare membru al unei comunități, și infrastructura necesară pentru aceste activități. Am susținut această investiție pentru că știu că este importantă pentru orădeni și bihoreni”, a declarat Cseke Attila

Acesta a adăugat că lucrările sălii de sport au fost finalizate în septembrie anul trecut, dar a fost necesară testarea echipamentelor electronice înainte de predare, și asigurarea stabilității termice pentru instalarea pardoselii și efectuarea lucrărilor de zugrăveli, care nu se putea realiza fără racordarea, de către Primăria Oradea, a clădirii la utilități.
Sala de sport polivalentă din Oradea este una dintre cele mai moderne construite în România în ultimii ani. Ministerul Dezvoltării a asigurat o finanțare de peste 24 milioane de euro.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
jti romania sediul

JTI: Decizia CCR, un impuls pentru contrabandă sau pentru îmbunătățirea legislației?

Articolul următor

Cristian Secoșan, noul director general al Delgaz Grid

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share