Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SHARE Interiors Romania – Agenda

SHARE Interiors Romania, un eveniment marca SHARE Architects, organizat și cu sprijinul Facultății de arhitectură de interior din cadrul Universității de arhitectură și urbanism ‘’Ion Mincu’’ și  Ordinului Arhitecților din România, va avea loc pe 12 aprilie la Hotelul Radisson Blu din București, dezvoltând o ediție specială, dedicată exclusiv arhitecților și designerilor de interior, care va pune accent pe networking profesional la cel mai înalt nivel și va prezenta ultimele tendințe în domeniu.

Ediția specială a forumului este dedicată arhitecturii, tehnologiei și designului spațiilor interioare din domeniile rezidențial, hoteluri și restaurante, comercial și birouri.

SHARE Interiors Romania este unul dintre cele mai importante evenimente de pe harta locală a designului interior și arhitecturii. Cine are intenția de a investi în amenajarea unui spațiu de locuit, hotel, restaurant, spațiu comercial sau de birouri ar trebui să fie prezent la acest forum, unde are oportunitatea de a întâlni cei mai importanți designeri si arhitecți români de interior, reprezentanți ai brandurilor lider din domeniu și a se informa asupra tendițelor în domeniu. – Florin Mindirigiu, fondator SHARE Architects.


Program si bilete – https://share-architects.com/share-interiors-forum-romania/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj a finalizat o campanie de control în sectorul brutării și patiserii, derulată în perioada 5-8 aprilie.

Inspecția Muncii a descins în brutării și patiserii la Cluj. Amenzi de 21.000 de lei

Articolul următor

Au început lucrările la drumul de legătură dintre Centura Oradea și Autostrada A3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share