Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studiile de fezabilitate pe drumul expres Lugoj – Filiași ar trebui terminate în doi ani de la atribuire

În cursul zilei de luni, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice a fost depusă spre analiză documentația aferentă studiilor de fezabilitate ale celor patru loturi din drumul expres Lugoj – Filiași. Conform informațiilor transmise de ministrul Transporturilor, toate cele patru loturi în care a fost împărțită șoseaua de 230 de kilometri vor avea o perioadă de execuție de doi ani.

CNAIR a transmis luni la ANAP documentațiile de atribuire pentru relansarea Studiilor de fezabilitate pentru Drumul de mare viteză Filiași- Lugoj, în lungime de 230 km.

Întregul traseu va fi împărțit în 4 loturi: Lotul 1: Filiași- Drobeta Turnu Severin (70 km); Lotul 2: Drobeta Turnu Severin-Domașnea (65 km); Lotul 3: Domașnea-Caransebeș (45 km); Lotul 4: Caransebeș – Lugoj (50 km). Contractele pentru fiecare din cele 4 loturi vor avea o perioada de derulare de cel mult doi ani.

„Astfel ne asigurăm că documentația va putea fi realizată eficient iar acest drum de mare viteză va putea fi construit cu adevărat”, a anunțat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

ANAP are la dispoziție maximum 10 zile pentru a finaliza verificarea documentelor, iar după validare CNAIR va putea lansa licitațiile pentru elaborarea celor patru studii de fezabilitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO-VIDEO: The Voices of Business Awards la Brașov. La înălțime și la propriu, și la figurat

Articolul următor

REHAU a început lucrările de construcție ale hub-ului regional din județul Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share