Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spyrosoft Solutions deschide un birou în Vox Technology Park din Timișoara

Compania de inginerie software Spyrosoft Solutions din Polonia a deschis la începutul acestui luni un birou local în Timișoara, în proiectul Vox Technology Park, unde a închiriat 400 de metri pătrați de birouri.

Spyrosoft este specializată în sectorul automotive, dezvoltând si implementând programe software la comandă și oferind suport și consultanță în domeniul sistemelor software destinate industriei auto. Compania a decis recent să își extindă activitatea pe segmentul sistemelor de asistență software a condusului, biroul din România urmând să se concentreze pe această linie nouă de activitate.

”Am decis să abordăm noi provocări în domeniul funcțiilor ADAS (Advanced Driver Assistance Systems / sisteme avansate de asistență în timpul condusului) și am ales Timișoara deoarece este unul dintre cele mai recunoscute hub-uri auto din Europa. Timișoara asigură de mai mulți ani accesul la un bazin foarte mare de ingineri talentați în proiectarea de soluții software auto, ceea ce reprezintă o mare oportunitate pentru noi. Scopul nostru este să dezvoltăm aici un centru de cercetare și dezvoltare de dimensiuni mari, axat pe dezvoltarea de software pentru clienții noștri din industria automotive”, a declarat Witold Leder, CEO Spyrosoft Solutions.

Compania intenționează să angajeze peste 100 de specialiști, care se vor alătura echipei actuale din Timișoara. Spyrosoft Solutions are birouri în Polonia, Croația, Germania și SUA.

”Încă din fazele de proiectare ne-am dorit ca Vox Technology Park să nu reprezinte doar o clădire de birouri ci un ecosistem de companii specializate în sectoarele de IT, cercetare și dezvoltare, în care companiile să își crească echipele iar angajații să aibă parte de un mediu de lucru modern, care să faciliteze colaborarea. Pe lângă companii din diverse domenii, am reunit numeroși jucători din sectorul tehnologiei, de la Atoss și Kromberg & Schubert la Vitesco Technologies și Tech Mahindra”, a declarat Mark Oancea, managing director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului de birouri.

Vox Technology Park are o suprafață totală de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Rețeaua franceză de bricolaj Leroy Merlin vrea să atragă locuitorii din sudul Brașovului, dar și pe cei din Săcele, Predeal, stațiunile de pe Valea Prahovei.

Leroy Merlin va avea al doilea magazin la Brașov

Articolul următor

Pariul Colliers: Piața investițiilor imobiliare din România, peste 1 miliard de euro în 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share