Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leroy Merlin va avea al doilea magazin la Brașov

Rețeaua franceză de bricolaj Leroy Merlin vrea să atragă locuitorii din sudul Brașovului, dar și pe cei din Săcele, Predeal, stațiunile de pe Valea Prahovei.

Rețeaua franceză de bricolaj Leroy Merlin vrea să atragă locuitorii din sudul Brașovului, dar și pe cei din Săcele, Predeal, stațiunile de pe Valea Prahovei.

„Brașovul este o piață dinamică, un oraș modern cu o populație în creștere. Decizia de a deschide un al doilea magazin a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj. Aceasta e susținută și de proiectele în construcții aflate în desfășurare.

Există și interesul brașovenilor pentru amenajarea și renovarea propriilor locuințe sau a altor proprietăți. Mai ales că Brașovul este și un oraș turistic. Ne dorim să devenim liderul pieței locale de bricolaj și amenajare a locuințelor din Brașov”, a declarat Frederic Lamy, CEO al Leroy Merlin România.

Noua unitate, din cartierul Astra, cu inaugurarea programată în 13 mai, va fi a 20-a a rețelei. Magazinul de pe Calea București va funcționa pe 7.000 mp, cu un portofoliu de 30.000 de produse. Acesta va avea 100 de angajați, 80 fiind deja recrutați. În prezent, posturile disponibile sunt de consilier vânzare (10 poziții), supply chain (5) și servicii clienți (5).

Leroy Merlin este liderul european al pieței de bricolaj, din grupul Adeo, având la nivel global 800 de magazine în 15 țări, cu 115.000 de angajați. În România funcționează 19 magazine, cu 3.000 de angajați, în orașe precum Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara sau Oradea. Principalii săi competitori la nivel național sunt Dedeman, Hornbach, Brico Depot, Arabesque, MAM Bricolaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Condițiile climatice din primăvară sunt din ce în ce mai provocatoare în privința combaterii buruienilor din cultura porumbului.

Cele mai eficiente soluții de combatere a buruienilor în postemergență la cultura porumbului

Articolul următor

Spyrosoft Solutions deschide un birou în Vox Technology Park din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share