Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Teren de fotbal amenajat pe acoperișul unei clădiri la Cluj

Recon Sport a finalizat proiectul de amenajare a unui teren de fotbal la etajul șapte al unui bloc din cartierul clujean Bună Ziua.

Recon Sport a finalizat proiectul de amenajare a unui teren de fotbal la etajul șapte al unei clădiri din cartierul Bună Ziua.

Recon Recon

Clădirea pe care s-a amenajat terenul este Liceul Teoretic Elf. Pentru proiect s-a folosit o pardoseală întrebuințată pentru terenuri de tenis, baschet, volei, construite la exterior sau interior. Procedeul a presupus aplicarea a patru straturi de rășini peste un covor moale de cauciuc, lipit pe placa de beton.

În toamnă, constructorul a terminat amenajarea unui teren multisport dotat cu instalație de nocturnă modernă prevăzută cu proiectoare led de 200 W. Acesta este amplasat în localitatea Dumbrava, din județul Cluj.

Maxi Sport Junior (MSJ), fondatoarea Recon Sport, este o companie specializată în importul de locuri de joacă și gazon sintetic. Aceasta a accesat mai multe proiecte inițiate de Federația Română de Fotbal, companii private și primării. MSJ are sediu la Vatra Dornei și un birou în Cluj-Napoca, iar ca asociat unic figurează Remus Cîrlan.

Ce este Elf

Liceul Teoretic Elf asigură un parcurs educațional complet, începând cu educația preșcolară și continuând cu liceul. Acesta se bazează pe conceptul de sustenabilitate, îndreptată spre noi abordări educaționale și tehnici de cercetare. Instituția promovează dezvoltarea resursei tehnologice și abordarea bazată pe proiect, interdisciplinară. Perspectiva sa este una a multidisciplinarității, bazată pe necesitățile, dorințele și competențele elevului de azi. Elf pornește de la concepte precum libertatea de exprimare, gândirea critică și responsabilitatea individuală.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

69% dintre companii oferă beneficii de Paște angajaților

Articolul următor
radu hasan smartbill

SmartBill, 15 ani de la lansare. Platforma continuă să ofere oricărei afaceri posibilitatea de automatizare a activităților administrative

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share