Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consorțiul ACI, aproape de terminarea noii pasarele peste Someș

Asocierea dintre societățile ACI Cluj, Socot și Simacek se află în faza finală a noii pasarele peste râul Someș, din proiectul de reamenajare a cursului de apă.
Lucrarea de peste râul Someș ar trebuie să fie gata în această lună | Foto: ACI

Asocierea dintre societățile ACI Cluj, Socot și Simacek se află în faza finală a noii pasarele peste râul Someș, din proiectul de reamenajare a cursului de apă.

Pasarela din cartierul clujean Grigorescu este parte din proiectul lansat în 2017, iar termenul de finalizare ar fi aprilie 2023. “În același an ar trebui să vedem finalizate și celelalte obiective de pe cursul Someșului.

Acestea sunt Parcul Armătura (martie), revitalizarea malurilor (iunie), Parcul Feroviarilor, Platoul Sălii Sporturilor (decembrie). Măcar la șantierele de amenajări să nu fie întârzieri, construcțiile fiind tot timpul cu ghinion. Mai mult sau mai puțin previzibil”, spune George Trif, membru al grupului Clujul Civic.

Din consorțiul condus de ACI mai fac parte Socot Târgu Mureș, Simacek Facility Services Cluj. Proiectul european, care cuprinde și pasarela, se ridică la 23 de milioane de euro, beneficiar fiind municipalitatea clujeană.

Pentru a face față proiectelor în care este angrenată, societatea locală a scos la concurs mai multe posturi-cheie. Printre acestea se numără șef șantier în construcții și instalații; inginer instalații în construcții; manager de proiect construcții, instalații și instalații electrice.

ACI Cluj, societate specializată în lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale controlată de Horia Ciorcilă și Dorel Goia, a înregistrat, în 2020, o cifră de afaceri de 213 milioane de lei, cu un profit net de 8,2 milioane, având 273 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Falșii oieri trebuie opriți să mai primească ajutoare de la stat, susține Adrian Oros, prorector al Universității de Științe Agricole Cluj.

Fostul ministru al agriculturii, la Ghiță Ciobanul, în Sălaj. “Să eliminăm vânătorii de subvenții!”

Articolul următor

50 de startupuri tech locale de urmărit, raport Impact Hub Bucharest și Activize.Tech

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share