Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI Cluj, în fază înaintată cu Polivalenta din Blaj

Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) a prezentat stadiul lucrărilor pe care le derulează la Sala Polivalentă Blaj (SPB), investiție de 8,4 milioane lei.
Noua sală va avea o capacitate de 2.000 de locuri | Foto: ACI

Societatea clujeană Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) a prezentat stadiul lucrărilor pe care le derulează la Sala Polivalentă Blaj (SPB). Investiția se ridică la 8,4 milioane lei.

SPB va avea o capacitate de 2.000 de locuri. Noua sală va fi dotată cu spațiile și echipamentele necesare care să asigure desfășurarea în cele mai bine condiții a competițiilor sportive”, conform ACI. Investiţia este finanţată din bugetul local al municipiului şi din bugetul judeţului.

Fiecare asociat deține deținând o cotă jumătate din terenul destinat realizării investiției, în suprafață de 17.118 mp. În perimetrul SPB sunt prevăzute 104 de locuri de parcare cu căi de acces auto și pietonale, precum și 3.540 mp de spațiu verde. Amenajarea este menită să asigure desfăşurarea tuturor evenimentelor sportive naţionale şi internaţionale. Durata de execuţie a lucrărilor a fost fixată la 12 luni.

Două mari proiecte la Cluj

În această perioadă, ACI mai lucrează la extinderea și modernizarea ambulatorului de psihiatrie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii. Lucrările se realizează în asociere cu Concrete & Design & Solutions și Soil Testing.

Un alt proiect important este revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Din consorțiu mai fac parte Socot Târgu Mureș, Simacek Facility Services Cluj. Proiectul european se ridică la 23 de milioane de euro, beneficiar fiind municipalitatea clujeană.

Pentru a face față proiectelor în care este angrenată, societatea locală a scos la concurs mai multe posturi-cheie. Printre acestea se numără șef șantier în construcții și instalații; inginer instalații în construcții și CCIA; manager de proiect construcții, instalații și instalații electrice.

ACI Cluj, societate specializată în lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale controlată de Horia Ciorcilă și Dorel Goia, a înregistrat, în 2020, o cifră de afaceri de 213 milioane de lei, cu un profit net de 8,2 milioane, având 273 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Doi regi la aceeași masă

Articolul următor
Ingrid Kressel, ambasador al Estoniei în România, a participat la un seminar pe temele tehnologia informației și inovare, la invitația Transilvania IT Cluster (TITC).

Estonia și-a trimis oamenii de afaceri la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share