Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Univers T și-a renovat amfiteatrul de business

Unitatea de turism Univers T, din Cluj-Napoca, a raportat finalizarea amfiteatrului din cadrul complexului său de conferințe.
Amfiteatrul a fost modernizat printr-un credit bancar luat de societatea hotelieră | Foto: Univers T

Unitatea de turism Univers T, din Cluj-Napoca, a raportat finalizarea amfiteatrului din cadrul complexului său de conferințe.

Acesta va fi funcțional din 1 mai, fiind menit să devină o nouă destinație a evenimentelor de afaceri din oraș, potrivit conducerii hotelului. Amfiteatrul are o capacitate de 280 de locuri. Centrul de conferințe al Univers T a fost supus unui proces de renovare și redecorare.

Unitatea hotelieră are ca acționar unic Consiliul Județean (CJ) Cluj. Procesul de modernizare a fost demarat în 2019 prin lucrări la cele 58 de camere duble, matrimoniale și apartamente, dar și la spațiile comune și de acces.

“Concurența din domeniul hotelier a devenit tot mai acerbă, pe o piață extrem de dinamică și atractivă. Clienții au devenit, la rândul lor, tot mai pretențioși din acest punct de vedere”, motivau reprezentanții acționarului.

Celebră discotecă a anilor ’80

Unitatea de turism Univers T, din Cluj-Napoca, a raportat finalizarea amfiteatrului din cadrul complexului său de conferințe.

Investiția de îmbunătățire a esteticii și funcționalității spațiilor de cazare s-a ridicat, în prima etapă, la 2,5 milioane de lei. Sumele necesare au provenit dintr-un credit de 8,7 milioane de lei, garantat de CJ Cluj, dar și din resursele proprii ale Univers T. Creditul includea și amenajarea cabanei proprii din localitatea Călățele Pădure.

Complexul hotelier a fost înființat în 1985 sub denumirea de Casa Tineretului. Acesta găzduia de la aniversări, la seri de discotecă și revelioane cu dans. Ulterior, în vecinătate a apărut Iulius Mall.

Univers T cuprinde 57 de camere, centru de conferințe cu patru săli și un amfiteatru, două restaurante, două terase de vară, centru de fitness cu saună, cinci terenuri de tenis, parcare cu 64 de locuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VIDEO: Taking cost control in the real estate development industry to the next level

Articolul următor
Drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava are o nouă variantă pentru lotul 3, Bistrița – Vatra Dornei.

“Autostrada Nordului”, faza pe variante. Apare un traseu alternativ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share