Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 1.300 de joburi la Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră Oradea

Nu mai puțin de 50 de companii participă la Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră de la Oradea. Acestea oferă peste 1.300 de joburi persoanelor interesate.

Cele mai multe oferte aparțin companiilor: Plexus, Leoni Wiring Systems, PGS & Sofa, Turism Felix, Valtryp, Nidec, Madrugada, EBM PAPST, Premagro, Celestica. Târgului locurilor de muncă și de orientare în carieră va avea loc în zilele de 4 și 5 mai 2022 în Cetatea Oradea. Târgul este urganizat în cadrul unui proiect implementat de Societatea Caritabilă „Don Orione” din Oradea, în parteneriat cu AJOFM Bihor, Camera de Comerţ şi Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Békés (Ungaria), Oficiul Guvernamental Békés şi Fundaţia pentru Dezvoltarea Afacerilor din judeţul Békés.

La această ediție a târgului vor participa peste 50 de companii, în calitate de expozanți, peste 25 de universități și școli din județul Bihor, peste 10 furnizori de formare profesională, respectiv instituții publice centrale și locale. Evenimentul va avea program zilnic în intervalul orar 08:00 – 17:00 în Cetatea Oradea”, ne-a informat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

12 ambulanțe pentru transportarea nou-născuților - proiectate, asamblate și livrate de Deltamed

Articolul următor
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va participa ca partener la Târgul Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie Agraria, în perioada 5-8 mai 2022, la Jucu.

Universitatea de Științe Agricole Cluj vine cu stand educațional la Agraria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share