Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Novis Plaza a primit certificarea BREEAM

Clădirii de birouri Novis Plaza, din parcul industrial Tetarom I, i-a fost acordată certificarea verde finală BREEAM, cu ratingul Excellent.

Clădirii de birouri Novis Plaza, din parcul industrial Tetarom I Cluj-Napoca, i-a fost acordată certificarea verde finală BREEAM, cu ratingul Excellent.

Novis Plaza va găzdui, pe parcursul lui 2022, majoritatea workshop-urilor The Inner – Mapping inside. Clădirea de pe str. Tăietura Turcului este de clasa A, destinată închirierii de spații de birouri, fiind situată într-o zonă de business cu 60 de companii și 2.500 de angajați. Imobilul este deținut de compania de dezvoltare imobiliară Transilvania Construcții Cluj.

TCC a reevaluat spațiile din optica realităților pandemice, prin transformarea în birouri flexibile care pornesc de la 65 mp. Clădirea dispune de certificarea BREEAM – Excellent, cea mai importantă recunoaștere la nivel internațional pentru sustenabilitate și  protejarea mediului. În 2015 aceasta a fost reconvertită în centru de business integrat cu servicii ca restaurant, cafenea, grădiniță.

“Am studiat care au fost soluțiile aplicate în vest în contextul back to office, le-am trecut prin filtrul angajaților, reușind să readucem în atenție clădirea”, spunea Andrei Timofte, director general al TCC. Compania este controlată de Andrei Timofte, director general al societăţii, și de tatăl acestuia, Mircea Timofte.

Divizată din Trustul Construcții Cluj

TCC și-a extins activitatea la nivel naţional, prin dezvoltarea unui parc logistic la Bacău, pe 8 ha. Compania mai operează parcuri logistice în regiunea Transilvaniei, care asigură majoritatea afacerilor sale. TCC provine din Trustul de Construcţii Cluj, divizat după 1990 în mai multe societăţi. În 1999 TCC a fost privatizată.

Din 2003 a început dezvoltarea parcului logistic din Someșeni, după care a condus în calitate de antreprenor general proiecte de construcții civile de anvergură. Aceasta deține și administrează proprietăți imobiliare în România. Principalele sale proiecte sunt Stadionul Cluj Arena, Stadionul Dr. C. Rădulescu, clădirea de birouri Power Business Center, spații de depozitare pe 100.000 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
70 de milioane de lei este investiția în lucrărilor de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiu.

Extinderea rețelelor de apă și canal la Cluj-Napoca va costa 14 milioane euro

Articolul următor

CNAIR a reziliat contractul cu Selina – Trameco pentru sectorul Chiribiș – Biharia din A3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share