Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premiile Economiei Româno-Germane vor fi acordate în premieră de AHK România

ahk awards german romanian business awards

AHK România va decerna pentru prima oară Premiile Economiei Româno-Germane, în cadrul Galei „20 de ani AHK România”. AHK Awards sunt primele premii bilaterale, care au scopul de a onora si promova companii și proiecte în contextul economic actual.

Prima ediție AHK Awards va premia companii, proiecte sau inițiative ale mediului de business româno-german în funcție de 4 categorii:
• Business Excellence;
• Our Employees – Our Success;
• Responsibility for the Future;
• Innovation and new technologies.

Sunt invitate să se înscrie companii care participă activ la relațiile economice bilaterale, cu capital românesc sau/și german care au inițiative, proiecte sau rezultate remarcabile în ultimii ani și se încadrează în una din categoriile concursului.

„Germania este din 2006 cel mai important partener comercial al României. Schimburile comerciale între cele două țări au însumat anul trecut 35 mld. EUR, cu o creștere de peste 12% față de 2020. Prin această inițiativă dorim să celebrăm succesul relațiilor economice româno-germane și să onorăm modul în care mediul de afaceri din cele două țări a colaborat, s-a dezvoltat, a generat idei noi din care au rezultat soluții inovatoare”, a explicat Sebastian Metz, director general AHK Romania.

Finaliștii și câștigătorii AHK Awards vor fi aleși în cadrul unui proces bine stabilit de către un juriu din care vor face parte personalități din mediul economic, jurnaliști și reprezentanți ai societății civile. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul Galei aniversare, care va avea loc în data de 1 septembrie 2022 la Palatul Parlamentului.

Detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina dedicată.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
2022 CUPA TRANSAVIA_TEHODORA GOLF CLUB

Cupa Transavia, pe cel mai mare teren de golf din România. Theodora Golf Club a deschis sezonul competițional

Articolul următor

Experți israelieni în vizită la Oradea

Citește și:
Citeste mai mult

Street Music Festival la Satu Mare

În perioada 1-3 iulie, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul cultural G.M. Zamfirescu și Asociația Culturală pentru Tinerii din…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share