Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cupa Transavia, pe cel mai mare teren de golf din România. Theodora Golf Club a deschis sezonul competițional

2022 CUPA TRANSAVIA_TEHODORA GOLF CLUB

Cea mai spectaculoasă destinație premium a golfului românesc, Theodora Golf Club, a deschis în weekendul trecut, sezonul competițional, găzduind cea de a XIV-a ediție a Cupei TRANSAVIA. Terenul excepțional și condițiile competiționale deosebite au atras peste 100 de participanți care au luptat pentru cele 27 de trofee și premii oferite în sistem de joc stableford pe 7 categorii de joc, plus 6 categorii speciale.

Startul turneului a avut loc sâmbătă, 14 mai 2022, la ora 9, iar festivitatea de premiere a celor mai buni jucători a avut loc în jurul orei 17. Jucătorii, oaspeții și suporterii au fost invitați apoi să participe la petrecerea organizată de echipa Theodora Golf Club.

„Cupa TRANSAVIA este deja o tradiție, un loc al fair-play-ului unde jucătorii se autodepășesc, o oportunitate de a întâlni vechi prieteni și de a lega noi prietenii. Cei 27 de jucători premiați au fost sărbătoriți la final de toți invitații, care s-au putut bucura de ambianța deosebită de la Theodora Golf Club, dublată de un meniu cu multe delicatese de pui de la TRANSAVIA și de o super-petrecere animată de Flavius și Linda Teodosiu și de Irvin Doomes”, spune Alina Ștefan, manager resort.

Pe lângă TRANSAVIA, buna-dispoziție a fost susținută de partenerii competiției: Autoworld Cluj, Corcova și Pepsi.
Anul acesta Theodora Golf Club va găzdui peste 10 de competiții sportive, până în luna octombrie inclusiv, oferind jucătorilor de golf oportunitatea de a se înscrie și participa la competiții variate, de un înalt standard sportiv. Calendarul competițional este disponibil pe site-ul clubului.

În afara competițiilor de golf găzduite, Theodora Golf Club este locul perfect pentru relaxare, evenimente private sau corporate (team-buildinguri, întâlniri de afaceri), un prânz sau o cină deosebite. Vilele premium care răsfață cu spații generoase, facilitățile deosebite pentru evenimente, restaurantul și terasa The View, meniul savuros și ospitalitatea impecabilă a echipei impresionează toți oaspeții.
Resortul Theodora Golf Club Whole in One. Golf & More este de două ori câștigător al distincției BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards. Anul acesta, resortul a primit distincția Booking.com Traveller Review Award 2022, înregistrând 9,4 puncte din 10 posibile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Planul de Amenajare a Teritoriului Județului Bihor, realizat prin fonduri europene

Articolul următor
ahk awards german romanian business awards

Premiile Economiei Româno-Germane vor fi acordate în premieră de AHK România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share