Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARL va amenaja drumurile din noile zone rezidențiale ale Bistriței

Constructorul Antrepriza de Lucrări și Reparații (ARL) are la dispoziție o jumătate de an pentru a reabilita străzile din zona Dinu Lipatti din Bistrița.
În zonă s-a construit mult, iar autoritățile vor să amenajeze accesele

Constructorul Antrepriza de Lucrări și Reparații (ARL) are la dispoziție o jumătate de an pentru a reabilita străzile din zona Dinu Lipatti din Bistrița.

Obiectivul de investiții prevede amenajarea de străzi în zonele noi de locuințe din municipiul Bistrița, în zona str. Dinu Lipatti. Acesta vizează lucrări de drumuri și realizarea rețelei de canalizare pluvială.

Proiectul a intrat în faza de șantier. Carosabilul modernizat va avea o lungime de 895 m, suprafața trotuarelor va fi de 1.838 mp. Rețeaua de canalizare pluvială va avea 880 m.

Valoarea contractului este de 3,3 milioane de lei, cu taxa pe valoarea adăugată inclusă. Termenul de finalizare a lucrărilor de către ARL Cluj este de șase luni.

“Prioritar e racordul canalizării pluviale între străzile Dinu Lipatti și Simfoniei. Se începe asfaltarea cu stratul binder. În întreaga zonă s-a construit mult. Nevoia de modernizare a infrastructurii este mare. Urmează ca municipalitatea să continue intervențiile de reabilitare și pe străzile adiacente”, a rezumat primarul Ioan Turc.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Organizațiile de afaceri din Cluj vor promova, în Regiunea Nord-Vest (RNV) a României, produsele și serviciile din Kiev.

Oamenii de afaceri din Kiev au venit la Cluj

Articolul următor
Leader Team Broker a intermediat, în 2021, prime în valoare totală de peste 7,2 milioane de euro, cea mai mare sumă din istoria companiei și s-a extins în 20 de țări din Uniunea Europeană. 

Prime de 7,2 milioane euro, intermediate de Leader Team Broker

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share