Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uleiurile de Luna au reprezentat România la Bruxelles. “Nu suntem doar furnizori de materie primă”

Brandul clujean de uleiuri naturale presate la rece Luna Solai a fost selectat în cadrul recepției inițiate de Reprezentanța Permanentă a României de pe lângă Uniunea Europeană (RPR-UE).
Ministerul Agriculturii a făcut o selecție de bunătăți din România la Bruxelles

Brandul clujean de uleiuri naturale presate la rece Luna Solai a fost selectat în cadrul recepției inițiate de Reprezentanța Permanentă a României de pe lângă Uniunea Europeană (RPR-UE).

Invitația de participare s-a făcut de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi de RPR-UE. Au fost prezenți ministrul agriculturii – Adrian Chesnoiu, ambasadorul României la Bruxelles – Carmen Avram, europarlamentarul Daniel Buda, fostul ministru Achim Irimescu.

“Uleiurile noastre presate la rece, puse alături de brânzeturi, peşte, icre, ghiudem, produse din cătină, dulcețuri, vin, pălincă, miere, prăjituri îndulcite cu miere sau ștevie, mezeluri şi rață afumată au încântat participanţii prin naturaleţe şi gust.

Suntem onoraţi şi bucuroşi că am fost aleşi să facem parte din delegaţia României, pentru a face cunoscută calitatea produselor alimentare din țară. Am arătat consumatorilor şi factorilor de decizie la nivel european că nu suntem doar furnizori de materie primă de calitate, ci îi dăm acesteia plusvaloare şi o transformăm cu grijă în produse excepţionale, ce merită să ajungă pe piaţa internaţională”, a relatat Felicia Tulai, manager al Luna Solai / TAF Presoil.

Ministrul agriculturii: “Fermierii Europei să aibă șanse egale”

“Am discutat despre necesitatea adaptării Politicii Agricole Comune la specificul fiecărui stat membru, pentru a le oferi fermierilor condiții egale de dezvoltare și a-i sprijini în mod real pentru a continua să obțină producții care să asigure securitatea alimentară a întregii UE. Mulțumesc producătorilor români, prezenți la acest eveniment, care ne-au oferit ocazia tuturor să degustăm din produsele noastre autentice, atât de apreciate la nivel internațional!”, a relatat Adrian Chesnoiu.

Au mai participat miniștri din UE, ambasadori, europarlamentari și experți în domeniul agricol de la Bruxelles. Printre brandurile selectate în expoziția de la RPR-UE s-au mai numărat Lactate de Ibănești, Doripesco, Salam de Sibiu, Țarina, Cocorico, Deltaica, Moesis, Artesana sau Legio.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a aprobat proiectul Centurii Metropolitane Baia Mare (CMBM).

Centura Metropolitană Baia Mare costă 250 milioane euro. Cum va arăta șoseaua

Articolul următor

Zeci de firme din zona de vest vor beneficia de un accelerator în domeniul afacerilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share