Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SC Summit Agro România, partener al Salonului Vinurilor Millésime Oradea

Cetatea Oradea va găzdui în perioada 3 – 5 iunie 2022 Salonul Vinurilor Millésime, ediția a IV-a.

În cadrul evenimentului organizat de Asociația Cultura și Civilizația Vinurilor Millésime și-au anunțat participarea 24 de expozanți care vor pune la bătaie peste 200 de vinuri de top spre degustare.

Masterclass-uri

În cadrul evenimentului vor fi organizate mai multe masterclass-uri. Astfel, în 4 iunie de la ora 12:30 va avea loc un panel de discuții și degustare comparativă de Negru de Drăgășani condus de prof. dr. Dorin Popa și având ca invitați pe Ileana Kripp, Prince Stirbey, Gheorghe Iova, cramele Recaș, Iustin Urucu, Vinarte și Viile Almaj.

De la 14:30 va avea loc un masterclass dedicat vinurilor spaniole – Hola Rioja! Struguri, vinuri și terroir – susținut de Kormoș Zoltan, dipWSET, despre specificul vinurilor spaniole din această zonă. Vor fi degustate 8 vinuri de top, premiate la nivel internațional.

Ca o noutate, la Salonul Vinurilor Millésime este Masterclass-ul Cognac – HINE, de la 17:30, susținut de Doru Jidveian. HINE este o companie franceză care produce cognacuri de lux, având o experienţă în domeniu de peste 250 de ani. În 1962, casa a primit un mandat regal de la Regina Elisabeta a II-a, ca furnizor de cognac al casei regale. De atunci şi până astăzi, este în continuare singura casă de cognac care deţine această onoare. La acest masterclass deosebit participanții vor primi și gustări asociate fiecărei băuturi, pregătite de Restaurant Graf.

Duminică, 5 iunie, de la ora 12:00, va avea loc un Masterclass Champagne, cu Sandra Cahu, în care vor fi degustate mai multe șampanii de top.

Seria de masterclass-uri se va încheia duminică, la ora 15:00, cu un Masterclass de vinuri grecești cu Vasilis Ioannou – Dancing With Assyrtiko. Acesta ne va duce cu gândul la vacanță și la unul dintre soiurile emblematice Greciei, care se simte cel mai bine pe insula Santorini.

Partener, Summit Agro Romania

Salonul Vinurilor Millésime este organizat în parteneriat cu compania japoneză Summit Agro România, care contribuie de 25 ani la agricultura românească, cu afaceri în România, Bulgaria, Croația, Slovenia, Serbia, Moldova, Albania, Macedonia, Bosnia și Herțegovina. Summit Agro România este membră a grupului japonez Sumitomo Corporation – companie globală, aflată în top Fortune 500, care a aniversat 100 de ani de existență în 2019, descinzând din Grupul Sumitomo, cu o tradiție de peste 400 de ani în Japonia.

Salonul Vinurilor Millésime Oradea este un prilej placut pentru Summit Agro România de a susține și promova producătorii de vinuri românești precum și o ocazie unică de a promova tehnologia japoneză utilizată în agricultură de compania japoneză Summit Agro România, în fața numeroșilor specialiști din viticultură precum și a iubitorilor de vin bun din municipiul Oradea și regiunea Crișana și din România”, a precizat dr. ing. Patricia Știrbu, președintele Summit Agro Romania.

Patricia Știrbu

Summit Agro România are ca principal obiect de activitate comerțul cu produse pentru protecția plantelor, produse pentru combatere biologică, biostimulatori, fertilizanți, oferind din anul 2021 și servicii de consultanță în asigurarea culturilor cu pachete personalizate, chibzuite, pentru culturi, viticultură, pomicultură, animale, păsări, albine, pești, protejarea angajaților, clădirilor și utilajelor, precum și asigurări generale de persoane, de locuință, auto, voiaj, sănătate, viață, economii etc.

Prin numărul și diversitatea produselor și serviciilor din portofoliu, Summit Agro contribuie la prosperitatea agricultorilor români, oferindu-le de 25 de ani produse și tehonologii japoneze, care integrate în programe complete de protecție și nutriție a plantelor, de la semănat până la recoltat, asigură recolte bogate.

Printre mărcile cele mai cunoscute, comercializate în România de compania Summit Agro, se remarcă: insecticide – Mospilan 20 SG/ Krima 20SG, Inazuma, Trika Expert, fungicide – Cyflamid 5 EW, Zetanil / Lieto, erbicide – Click Pro, Pledge 50 WP, fertilizanţi – Fertigofol Ultra, Sulfomax Fluid şi produse din gama BIO Seipro: insecticidul NoFly, precum și biostimulanți și fertilizanți foliari Kaishi, Shigeki, etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Primenirea infrastructurii, produsele cu valoare adăugată mare, automatizarea fabricilor, mărirea vitezei la transportul feroviar și naval, investițiile în industria petrochimică reprezintă soluțiile de depășire a crizelor actuale, susțin reprezentanții patronatelor, reuniți de forul CLCC.

Patronatele știu cum iese țara din criză: digitalizare, infrastructură, transport rapid, produse prelucrate

Articolul următor

Săptămâna Haferland - Un deceniu de cultură și tradiții săsești din Țara Ovăzului.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Investiții
Infrastructură
Turism
Educație
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share