Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Desant transilvănean în Germania. Două fabrici participă la expoziții celebre

Producătorii TeraPlast (Bistrița-Năsăud) și Weidmuller Interface (Maramureș) reprezintă România la târgurile IFAT Munchen și Hannover Messe.
Echipa de la Bistrița participă la un mare eveniment internațional pentru managementul apei | Foto: Teraplast

Producătorii TeraPlast (Bistrița-Năsăud) și Weidmuller Interface (Maramureș) reprezintă România la târgurile IFAT Munchen și Hannover Messe.

Echipa TeraPlast se găsește, în perioada 30 mai – 3 iunie, la expoziția IFAT Munchen 2022. Este unul dintre cele mai importante evenimente internaționale pentru managementul, tratarea și epurarea apelor; managementul deșeurilor și materialelor reciclate sau refolosite.

Grupul TeraPlast va primi finanțare de stat pentru o investiție de 11,2 milioane euro în o unitate de producție de folii stretch, în parcul industrial din Sărățel. Acesta a operaționalizat o fabrică de ambalaje biodegradabile, de 12 milioane de euro, la TeraBio Pack. Grupul este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack, Somplast.

Weidmuller, la complexul-gigant din Hanovra

Compania cu fabrică la Tăuții-Măgherăuș este prezentă la Hannover Messe. “Am creat aici o nouă experiență digitală unde puteți descoperi punctele focus din portofoliul nostru inovator. Doar selectați zona de interes și pătrundeți în lumea noastră de inovații în conectivitatea industrială”, a precizat echipa de stand.

Complexul din Hanovra, cel mai mare din lume de comerț echitabil pentru tehnologie industrială, găzduiește anual între 7 și 13 târguri internaționale lider: Industrial Automation, MDA, Digital Factory, ComVac, Industrial Aprovizionare, energie, tehnologie centrală electrică, vânt, MobiliTec, CoilTechnica, SurfaceTechnology, IndustrialGreenTec, cercetare și tehnologie.

Weidmuller, grupul internațional specializat în componente electronice și conectivitate electrică dispune de șase fabrici, 31 de companii de vânzări și 60 de reprezentanțe, cu venituri anuale de 792 milioane euro. Produsele oferite sunt blocuri terminale, mașini automate, conectori PCB, module de releu, protecții la supratensiune și trăsnet, controlere, componente Ethernet industriale.

Soluțiile vizează automatizarea mașinilor și a fabricilor, energia, transportul, producția de dispozitive. Compania din Maramureș este administrată de germanii Thomas Kipke și Sebastian Melchior Durst.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primarii din județul Sibiu au discutat cu ministrul Marcel Boloș despre oportunitățile de finanțare a proiectelor locale

Articolul următor

Programul Kurzarbeit, prelungit până la sfârșitul anului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share