Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabricile din Transilvania măresc salariile. Aboliv – 472 € net, Leoni – 510 € brut

Mai multe unități de producție din Cluj și Bistrița-Năsăud au anunțat majorări de salarii, CIA Aboliv și Leoni Wiring Systems (LWS) numărându-se printre ele.

Mai multe unități de producție din Cluj și Bistrița-Năsăud au anunțat majorări de salarii, CIA Aboliv și Leoni Wiring Systems (LWS) numărându-se printre ele.

“Datorită modificărilor legislative recente, ne bucurăm că vom putea oferi salarii mai mari angajaților noștri. Dar în principal ne bucură foarte mult faptul că am crescut salariul minim de la 1.524 lei la 2.362 lei net, plus 400 de lei bonuri de masă.

Introducerea unui salariu minim brut diferențiat de 3.000 de lei și pentru cei care lucrează în agricultură și industria alimentară, așa cum se întâmpla până acum cu cei din domeniul construcții, cât și taxele salariale reduse pentru aceste domenii, ne permit să creștem considerabil veniturile persoanelor necalificate.

Este de foarte bun augur această măsură și sperăm că astfel vom putea contribui la creșterea calității vieții angajaților noștri și că vom reuși să reducem fluctuația de personal. Munca în fabrica noastră este realizată preponderent de persoane necalificate.

Aceste creșteri salariale sperăm să ducă la mai multă motivație și la colaborări pe termen lung. Avem posturi disponibile și angajăm pe perioadă nedeterminată persoane responsabile și dornice de muncă”, a menționat conducerea producătorului de mezeluri din Cluj.

Cel mai mare angajator din județ

LWS a anunțat că angajează operatori de cablaje. Câștigul brut propus fiind de 3.383 de lei, dintre care salariul, de 2.550 lei brut. La salariu se mai adaugă bonusurile, tichetele de masă, orele suplimentare, sporul de noapte și bonusul de recomandare. Printre beneficiile enumerate se numără transportul gratuit sau oportunitățile de promovare.

“Nu este doar o slujbă, ci un loc unde ești ajutat să înveți ușor ce ai de făcut, o echipă ce te sprijină la fiecare pas și un pachet salarial atractiv”, consideră reprezentanții LWS. Leoni este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de cablare, cabluri și sisteme conexe. Fabrica înființată în urmă cu 20 de ani a devenit cel mai important angajator privat din județul Bistrița-Năsăud.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O singură ofertă - Gavella - pentru amenajarea malului stâng al Crișului Repede

Articolul următor
autobuz electric brasov

Primele autobuze electrice de mari dimensiuni au ajuns în Brașov: achiziție de 47 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share