Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Granzii” industriei automotive: cele mai atractive standuri la Târgul de Cariere

Caravana Târgul de Cariere și-a desemnat standurile cele mai prezentabile, printre angajatori regăsindu-se Emerson, Continental sau Michelin.
Standul AMD a fost cel mai votat de către candidații din Iași | Foto: TdC

Caravana Târgul de Cariere (TdC) și-a desemnat standurile cele mai prezentabile, printre angajatori regăsindu-se Emerson, Continental sau Michelin.

Cele mai frumoase standuri votate de către participanții la ediția de primăvară a TdC au fost Emerson (Cluj-Napoca), Continental (Sibiu), Miele (Brașov), Michelin (Oradea), WebBeds Romania (Târgu-Mureș), AMD (Iași).

Caravana Târgul de Cariere (TdC) și-a desemnat standurile cele mai prezentabile, printre angajatori fiind Emerson, Continental sau Michelin. Caravana Târgul de Cariere (TdC) și-a desemnat standurile cele mai prezentabile, printre angajatori fiind Emerson, Continental sau Michelin.

Fondat la Cluj, în 2006, TdC este azi cea mai mare rețea de evenimente de găsire a unui loc de muncă din România și Republica Moldova. În spațiul virtual acesta grupează, în prezent, 158 de companii, 1.521 de joburi active și 21.693 de candidați activi.

Are două ediții pe an

Caravana Târgul de Cariere (TdC) și-a desemnat standurile cele mai prezentabile, printre angajatori fiind Emerson, Continental sau Michelin.Caravana Târgul de Cariere (TdC) și-a desemnat standurile cele mai prezentabile, printre angajatori fiind Emerson, Continental sau Michelin.

Companii din industrii ca automotive, servicii externalizate, producție, retail, bancar, IT așteaptă să cunoască abilităţile şi competenţele tinerilor aflați la început de carieră, dar și ale specialiștilor sau candidaților de peste 45 de ani.

În paralel, platforma online integrează atât evenimente online cu emisiuni moderate și difuzate din studioul propriu, cât și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe, cu posibilitate de aplicare online. TdC reunește sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
autobuz electric brasov

Primele autobuze electrice de mari dimensiuni au ajuns în Brașov: achiziție de 47 milioane lei

Articolul următor
Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a lăudat prototipul mașinii electrice concepute în România fără a menționa despre o eventuală finanțare.

“Tesla de Cluj”, lăudată de Ministerul Cercetării. Niciun cuvânt despre finanțare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share